Philips Hue Bridge

Den sidste nye version af Hue Bridge – en endnu bedre oplevelse

For at følge med den konstante udvikling af Philips Hue, giver vi dig flere funktioner, bedre sikkerhed og større hastighed med en Hue Bridge v2 – og samtidig udfaser vi supporten af Hue Bridge v1 den 30. april 2020.

Fordelene ved at opgradere til version 2 af Hue Bridge

Hue Bridge er hjernen bag det intelligente Philips Hue belysningssystem. Når du skifter fra version 1 til version 2 af en Hue Bridge, får du adgang til en række funktioner, der ikke er tilgængelige i version 1.

Bridge
Hurtigere respons
Lynhurtig respons på dine kommandoer, selv i store installationer eller ved brug af fjernstyring uden for hjemmet
Understøttelse af mere tilbehør
Understøttelse af flere enheder og mere tilbehør
Højere sikkerhedsniveau
Højere sikkerhedsniveau i kraft af automatiske opdateringer af både Hue Bridge v2 og Hue appen
Voice-control
Understøtter Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant

Support for Hue Bridge version 1 udfases

Hvis du bruger en Hue Bridge v1 kan du være helt rolig – den kan fortsat styre dine Hue pærer, men med begrænset funktionalitet: Download Philips Hue Bridge v1 appen for at tænde og slukke dit lys, indstille farver og rutiner samt tidsindstilling, mens du er forbundet til dit Wi-Fi hjemmenetværk.

Bridge v1
Lokal styring med begrænset funktionalitet

Du kan stadig styre dine Hue lyskilder via dit lokale Wi-Fi-netværk, men der er ikke længere mulighed for fjernstyring af belysningen, når du ikke er hjemme.

Ingen mulighed for stemmestyring

Stemmestyringssystemer, der fungerer via cloud-forbindelse, f.eks. Amazon Alexa og Google Assistant, kan ikke længere bruges med Hue Bridge v1.

Opdateringer er blevet udfaset

Der tilbydes ikke længere opdateringer med nye funktioner og sikkerhedspatches til Hue Bridge v1.

Separat app til Hue Bridge v1

Hvis du bruger Hue Bridge v1, skal du downloade den tilhørende app for fortsat at kunne styre dine Hue lyskilder.

Ofte stillede spørgsmål