Philips Hue app

Veelgestelde vragen over Hue apps

Hue app

Wat zijn effecten?
Hoe speel ik een effect af?
Hoe kan ik zien of mijn lamp effecten ondersteunt?
Mijn Philips Hue app heeft problemen bij het verbinding maken met mijn lampen.
Welke apparaten ondersteunen de automatiseringen Thuiskomen en Vertrekken?
Kan ik automatiseringen instellen in de Hue app wanneer ik niet thuis ben?
Hoe dichtbij moet ik zijn om mijn Hue Bridge te kunnen bedienen?
Hoe maak ik Thuiskomen- en Vertrekken-automatiseringen?
Hoe kan ik lampen toevoegen aan of verwijderen uit een Kamer?
Hoe bedien ik mijn Hue lampen als ik niet thuis ben?
Hoe maak ik een Hue account aan?
Hoe maak ik een nieuwe lichtscène?
Hoe bewerk ik een lichtscène?
Hoe kan ik verwijderde standaardlichtscènes herstellen?
Hoe stel ik alle lampen in een kamer in op dezelfde kleur?
Hoe stel ik één lamp in een Kamer in op een specifieke kleur en/of helderheid?
Hoe werkt Philips Hue samen met de camera op mijn smartphone?
Wat is een ZigBee kanaalwijziging in de Philips Hue app?
Kan ik een lamp toewijzen aan meerdere kamers?
Kan ik mijn Philips Hue lampen bedienen vanaf meerdere apparaten?
Hoe verwijder ik een ongebruikte smartphone of tablet uit mijn Philips Hue systeem?
Kan ik meerdere apparaten toevoegen voor de automatiseringen Thuiskomen en Vertrekken?
Kan ik apparaten met locatievoorzieningen verwijderen die Thuiskomen- en Vertrekken-automatiseringen kunnen activeren?
Hoe verwijder ik een automatisering?
Hoe maak ik een automatisering?
Waar kan ik Hue Labs vinden?
Hoe wijzig ik de tijden voor zonsopkomst en zonsondergang voor mijn automatiseringen?
Hoe schakel in automatiseringen in en uit?
Wat zijn dynamische scènes?
Hoe stel ik een dynamische scène in?
Kan ik de snelheid waarmee de lampen van kleur veranderen aanpassen, zodra de dynamische scène is ingesteld?
Kan ik de helderheid van een dynamische scène aanpassen?
Met welke lampen kan ik dynamische scènes afspelen?
Kan ik mijn aangepaste scène dynamisch maken?
Kan ik lichtscènes (Lezen, Ontspannen, Concentreren en Activeren) dynamisch maken?
Kan ik een dynamische scène afspelen in een Philips Hue systeem dat via Bluetooth wordt bediend?
Hoe maak ik een Ontwaak-automatisering met de ontwaakstijl Zonsopkomst?
Waarom veranderen mijn lampen niet aan het begin van de overgangsduur die ik heb ingesteld voor de ontwaakstijl Zonsopkomst?
Wat doet de automatisering Aanwezigheid nabootsen?
Moet ik mijn andere automatiseringen uitschakelen wanneer Aanwezigheid nabootsen actief is?
Bij het creëren van de automatisering Aanwezigheid nabootsen, krijg ik een melding dat alle niet-geselecteerde lampen of ruimtes uitgeschakeld zullen worden bij het opstarten van de automatisering Aanwezigheid nabootsen. Wat betekent dat?
Wat is bij het instellen van de automatisering Aanwezigheid nabootsen het verschil tussen de instelling De hele dag en Alleen als het donker is?
Kan ik meerdere automatiseringen Aanwezigheid nabootsen instellen?
Is het schema Aanwezigheid nabootsen altijd hetzelfde?
Kan ik zones selecteren in de automatisering Aanwezigheid nabootsen?
Blijven mijn andere automatisering normaal functioneren als ze geen onderdeel uitmaken van de automatisering Aanwezigheid nabootsen?
Kan ik de Hue sync box, net als mijn andere lampen, bedienen met de Hue-app wanneer ik weg van huis ben?
Wat is de scène Natuurlijk licht?
Waar kan ik de scène Natuurlijk licht vinden?
Kan ik voor de scène Natuurlijk licht de helderheid of de tint wit licht aanpassen aan een bepaalde tijd van de dag?
Nadat ik de scène Natuurlijk licht heb toegevoegd aan een kamer worden er ook andere scènes toegevoegd. Wat is er gebeurd?
Waarom zie ik niet alle scènes die ik in de kamer heb, als ik de scène Natuurlijk licht wil aanpassen?

Entertainment

Hoe stel ik een entertainmentruimte in?
Welke Hue producten kan ik gebruiken met de entertainmentfunctie?
Hoeveel entertainmentruimten kunnen tegelijk actief zijn?
Wat is het maximum aantal lampen dat ik in een entertainmentruimte kan gebruiken?
Wat moet ik doen als ik een vertraging merk bij het gebruik van entertainmentruimten?
Waarom ik na een software-update geen lampen toevoegen aan mijn entertainmentconfiguratie?
Waarom worden sommige van mijn Hue lampen niet weergegeven in de entertainmentruimteconfiguratie?
Waarom is de entertainmentfunctie alleen ingeschakeld voor Philips Hue lampen met kleurfunctie?
Kan ik meerdere entertainmentruimten activeren op één Hue Bridge?
Kan ik een lamp die niet van Hue is, toevoegen aan mijn entertainmentruimte?

Hue Sync-desktop

Hoe werkt Hue Sync?
Werkt Hue Sync met Philips Ambilight televisies?
Werkt de Hue Sync app voor pc met de streamingdiensten die ik op mijn computer gebruik?
Wat heb ik nodig om mijn lampen te synchroniseren met mijn media?

Hue Sync tv

Ik kan de Philips Hue Sync TV-app niet vinden in de App Store op mijn tv.
Mijn Philips Hue Sync TV-app werkt niet goed of loopt vast.
Hoe kan ik een restitutie krijgen voor de Philips Hue Sync TV-app?
Kan ik de Philips Hue Sync TV-app gebruiken terwijl ik mijn lampen via de Hue app synchroniseer met andere media, zoals Spotify of met de Hue Play HDMI Sync box?
Kan ik de Philips Hue Sync TV-app verplaatsen naar een andere tv in mijn woning?
Heeft mijn tv een actieve internetverbinding nodig om de Philips Hue Sync TV-app te gebruiken?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn lampen automatisch gesynchroniseerd worden zodra ik mijn tv aanzet?
Kan ik mijn lampen synchroniseren met een radiostation als deze op de tv wordt afgespeeld?
Kan ik een andere Hue Bridge aansluiten voor de Philips Hue Sync TV-app?
Wat is het verschil tussen de Philips Hue Sync TV-app en de Philips Hue HDMI sync box?
Waarom is er een prijsverschil tussen de Philips Hue Sync TV-app en de Philips Hue HDMI sync box?
Kan ik de Philips Hue Sync TV-app op meerdere Hue Bridges gebruiken?
Wat doen mijn lampen als de content op het scherm zwart is?
Werkt de Philips Hue Sync TV-app met zwart-witte content?
Ondersteunt de Philips Hue Sync TV-app Dolby Vision of HDR10+?
Heeft de Philips Hue Sync TV-app invloed op de prestaties van mijn tv?
Kan ik mijn lampen uit laten schakelen als ik mijn tv uitzet?
Er is iets gebeurd tijdens de installatie en ik ben mijn app-aankoop kwijt. Wat moet ik doen?
Kan ik de afstandsbediening van mijn tv gebruiken om de Philips Hue Sync TV-app te bedienen?
Kan ik de Hue app gebruiken om de Philips Hue Sync TV-app te bedienen?
Als ik de Philips Hue Sync TV-app deïnstalleer, verlies ik dan mijn aankoop?
Als ik een fabrieksreset uitvoer op mijn tv, verlies ik dan de Philips Hue Sync TV-app?
Kan ik de Philips Hue Sync TV-app met mijn stem bedienen via mijn slimmewoningassistent?
Hoelang duurt het voor ik een restitutie krijg voor de Philips Hue Sync TV-app?
Werkt de Philips Hue Sync TV-app op beeldschermen van Samsung?
Werkt mijn soundbar en/of AV-ontvanger samen met de Philips Hue Sync TV-app?
Ik zie een melding dat Automatisch synchroniseren is gestart, maar mijn lampen reageren niet. Wat moet ik doen?
Philips Hue YouTube

Instructievideo's bekijken

Bekijk instructievideo's op het officiële Philips Hue YouTube-kanaal voor hulp bij het installeren en instellen van Philips Hue producten

Neem contact op met ons

We helpen je graag verder

Bezoek onze sociale kanalen

Reactietijd: 1 uur. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Product, acties, garantie en Hue Shop

Telefoon: 00800 744 547 75

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid