Philips Hue Bridge.

Nyeste Hue Bridge, en bedre opplevelse

For å holde tritt med en Philips Hue-opplevelse som er i stadig endring vil vi fokusere på å gi deg flere funksjoner, bedre sikkerhet og en raskere Hue Bridge v2 – Samtidig som vi faser ut støtte for Hue Bridge v1 innen utgangen av 30. april 2020.

Fordelene med å oppgradere til Hue Bridge v2

Hue Bridge er hjernen i ditt Philips Hue smartbelysningssystem. Når du bytter fra Hue Bridge v1 til Hue Bridge v2 får du tilgang til ulike funksjoner som for tiden ikke er tilgjengelig for Hue Bridge v1-brukere.

Bridge
Raskere respons
Lynrask respons på dine kommandoer, selv i store oppsett eller hvis du bruker fjernkontroll langt hjemmefra.
Forbedret støtte for tilbehør
Bedre support for tilleggsenheter og tilbehør
Sikrere
Mer sofistikert sikkerhetssystem med automatiske oppdateringer til både Hue Bridge v2 og Hue app
Voice-control
Fungerer sømløst med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant

Slutt på supportperioden for Hue Bridge v1

Bruker du for tiden Hue Bridge v1, trenger du ikke bekymre deg. Den vil fortsette å styre den eksisterende Hue-belysningen din, men med begrenset funksjonalitet. Last ned Philips Hue Bridge v1-appen for å skru lysene av og på, stille inn farger og bruke rutiner og tidsinnstillinger når du er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt hjemme.

Bridge v1
Lokal styring, begrenset tilkobling

Du kan kontroller Hue-belysningen din når du er koblet til det lokale Wi-Fi-nettverket ditt, men fjernstyring utenfor hjemme kommer ikke lenger til å støttes.

Stemmestyring utilgjengelig

Stemmeassistenter som fungerer via skytilkobling, som Amazon Alexa og Google Assistent, vil ikke fungere med Hue Bridge v1.

Ingen nye oppdateringer

Hue Bridge 1 vil ikke lenger kunne motta oppdateringer med nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer.

Separat Bridge v1-app

Hue Bridge v1-brukere må laste ned Bridge v1-appen for å fortsette å styre Hue-belysningen sin.

Vanlige spørsmål