Philips Hue Bridge

Den senaste Hue Bridge – en bättre upplevelse

För att kunna hålla jämna steg med den ständigt växande Philips Hue-upplevelsen fokuserar vi på att ge dig fler funktioner, bättre säkerhet och snabbare funktionalitet med Hue Bridge v2 – samtidigt som vi fasar ut supporten för Hue Bridge v1 till och med den 30 april 2020.

Fördelarna med att uppgradera till Hue Bridge v2

Hue Bridge är hjärnan i ditt smarta Philips Hue-belysningssystem. När du byter från Hue Bridge v1 till v2 får du tillgång till olika funktioner som i dagsläget inte finns i Hue Bridge v1.

Bridge
Snabbare reaktion
Blixtsnabbt svar på dina kommandon, även i stora konfigurationer och vid fjärrstyrning
Förbättrad support för tillbehör
Ökad support för extra enheter och tillbehör
Säkrare
Mer säkerhet tack vare automatiska uppdateringar för både Hue Bridge v2 och Hue-appen
Röststyrning
Fungerar sömlöst med Amazon Alexa, Apple HomeKit och Google Assistant

Slut på supportperioden för Hue Bridge v1

Om du för närvarande använder Hue Bridge v1 behöver du inte oroa dig. Den kommer även i fortsättningen att kunna styra dina befintliga Hue-lampor, men med begränsad funktionalitet. Hämta appen Philips Hue Bridge v1 för att tända och släcka dina lampor, ställa in färger och använda rutiner och timers när du är ansluten till ditt WiFi-nätverk hemma.

Bridge v1
Lokal styrning, men begränsad anslutning

Du kan styra dina Hue-lampor när du är ansluten till ditt lokala WiFi-nätverk, men fjärrstyrning kommer inte längre att stödjas.

Röststyrning ej tillgänglig

Röstassistenter som fungerar via molnanslutning, till exempel Amazon Alexa och Google Assistant, kommer inte att fungera med Hue Bridge v1.

Inga nya uppdateringar

Hue Bridge v1 kommer inte längre att kunna uppdateras med nya funktioner och säkerhetskorrigeringsfiler.

Separat Bridge v1-app

Om du använder Hue Bridge v1 måste du hämta appen Bridge v1 för att kunna fortsätta styra dina Hue-lampor.

Vanliga frågor och svar