Veelgestelde vragen over Philips hardware

Hulp nodig bij het instellen van je Philips Hue Secure apparaat?

Bekijk onze stapsgewijze handleidingen voor de installatie van je Philips Hue Secure product.

Software voor het oplossen van problemen

Mijn Philips Hue app zegt dat mijn camera niet bereikbaar is. Wat moet ik doen?
Welke machtigingen heb ik nodig om een Secure camera toe te voegen?
Ik heb het bericht gekregen: "Sorry, je hebt geen toegang tot de Philips Hue Secure instellingen van deze Woning." Wat moet ik doen?
Wat moet ik doen als geen meldingen ontvang?
Ik zie dat mijn lampen ingeschakeld worden wanneer een apparaat activiteit detecteert, maar ik ontvang geen pushmelding wanneer mijn Woning is ingeschakeld. Wat moet ik doen?
Ik heb mijn systeem ingeschakeld en een pushmelding ontvangen om dit te bevestigen, maar mijn lampen worden niet ingeschakeld op basis van mijn instellingen. Waarom is dat?
Ik heb geen beheerdersrechten meer in mijn Philips Hue Woning. Wat moet ik doen?

Veilig

Kan ik de volgorde van mijn Secure camera's wijzigen in de app?
Welk stukje van een opgenomen video wordt er in de Philips Hue app getoond in het Secure dashboard?
Hoe gebruik ik de Philips Hue Secure functies met mijn bewegingssensors voor binnenshuis?
Hoe stel ik een blackout-zone in?
Wie kan de video's verwijderen die door een Secure camera worden opgenomen?
Kan ik kiezen welke geavanceerde waarschuwingen ik ontvang?

Alarmen

Wat is een lichtalarm en hoe werkt het?
Hoe zet ik een lichtalarm uit?
Welke Philips Hue lampen kan ik gebruiken voor lichtalarmen?
Waarom kan ik geen geluidsalarm inschakelen voor mijn Secure systeem?
Kan ik accessoires of automatiseringen gebruiken om mijn Secure systeem te activeren?
Als ik noodhulp bel via de Philips Hue app, word ik dan verbonden met de hulpdiensten die zich het dichtst bij mijn huis of mijn huidige locatie bevinden?

Activeren en deactiveren

Wat betekent activeren en deactiveren?
Is er een in- of uitgangsvertraging bij het inschakelen van het systeem?
Kan ik een automatisering creëren die mijn Secure systeem automatisch in- en uitschakelt?
Wie kan een Secure alarm uitschakelen?
Kan ik mijn Secure systeem in- en uitschakelen voor alleen specifieke apparaten, Kamers of een Zone?
Kan ik meldingen ontvangen van mijn Secure apparaat wanneer mijn systeem niet is ingeschakeld?

Meldingen

Wanneer ontvang ik pushmeldingen van mijn Secure apparaten?
Heb ik een Bridge nodig om pushmeldingen te ontvangen voor mijn Philips Hue Secure apparaat?
Als ik lid ben van meerdere Philips Hue Woningen, ontvang ik dan voor elke Woning meldingen van het Security Center?
Kan ik kiezen welke meldingen ik ontvang van mijn Philips Hue Secure apparaten?
Waar kan ik meldingen configureren voor mijn Secure systeem?
Kunnen verschillende gebruikers verschillende aspecten voor meldingen instellen?
Ontvang ik beveiligingswaarschuwingen als mijn mobiele apparaat is ingesteld op Niet storen?
Philips Hue YouTube

Watch how-to videos

Browse how-to videos on the official Philips Hue YouTube channel for guidance on setting up and installing Philips Hue products.

Neem contact op met ons

We helpen je graag verder

Bezoek onze sociale kanalen

Reactietijd: 1 uur. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Product, acties, garantie en Hue Shop

Telefoon: 00800 744 547 75

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid