Slimme verlichting laat kerst stralen

Geef je huis deze feestdagen een extra magisch tintje.

Ervaar Philips Hue

Kies een kamer en zie Philips Hue in actie.

Woonkamer 360°

Entertainment 360°

Achtertuin 360°

Voortuin 360°

Slimme lampen, slimmere bediening

Philips Hue is niet zomaar een slimme lamp, het is een slim verlichtingssysteem. De slimme lampen, Hue Bridge en slimme regelaars zullen de manier waarop je licht gebruikt en ervaart voorgoed veranderen.

Philips Hue lamp

Hue lampen

Deze slimme en energiezuinige LED-lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en modellen. Dus altijd iets voor bij jou in huis.

Philips Hue Bridge

Hue Bridge

De Hue Bridge vormt het hart van het Philips Hue systeem en verbindt jouw apparaten met de slimme lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue lampen en accessoires aansluiten op één Hue Bridge.

Hue app

Hue app

Bedien je slimme lampen snel en handig met de Philips Hue app.

Hue familie

Maak kennis met de Philips Hue familie

Philips Hue biedt een breed scala aan slimme lampen en accessoires. Of je nu iets zoekt voor de woonkamer, de keuken, de badkamer of de achtertuin, met Philips Hue ben je verzekerd van dé perfecte verlichting.

 Bedtijd

Persoonlijke slimme verlichting

Philips Hue verandert je leven. Hue maakt je 's ochtends zachtjes wakker, zorgt dat je vol energie de dag begint en geeft je een warm welkom als je 's avonds weer thuiskomt. De juiste verlichting maakt een wereld van verschil.

Het laatste nieuws

Synchroniseer je slimme lampen met je thuisbioscoop

Haal surroundverlichting in huis! Synchroniseer je slimme gekleurde lampen met de inhoud op je tv-scherm met de Philips Hue Play HDMI sync box.

De sfeer bepalen was nog nooit zo eenvoudig

Creëer direct sfeer door Philips Hue met Bluetooth

Philips Hue wint Tweakers award

Op donderdag 11 november vonden de Tweakers awards plaats. Philips Hue sleepte de eerste prijs in de smarthome categorie in de wacht. Een prijs om trots op te zijn!

Hue-ondersteuning

We helpen je graag

Heb je een vraag of wil je ondersteuning? Van veelgestelde vragen en instructievideo's tot ondersteuning via telefoon of mail: we helpen je graag verder.