Slik tilbakestiller du Philips Hue-belysning til fabrikkstandard

Hva er en tilbakestilling til fabrikkstandard?

Når du tilbakestiller Philips Hue-lyspærer, -fatninger eller -lamper til fabrikkstandard, gjenopprettes de opprinnelige innstillingene, og alle tilpassede innstillinger og data blir tilbakestilt, slik at enheten enkelt kan legges til i et annet Hue Bridge- eller Bluetooth-oppsett.

Når bør jeg tilbakestille et Philips Hue-lys til fabrikkinstillinger?

Det kan være nyttig å tilbakestille Philips Hue-lys til fabrikkstandard hvis du opplever problemer når du prøver å legge dem til i belysningssystemet, eller hvis du planlegger å returnere, selge eller gi bort lysene.
Det er flere forskjellige måter du kan tilbakestille Philips Hue-lysene til fabrikkstandard:

Ved å bruke lysets serienummer:

Serienummeret til et Philips Hue-lys er vanligvis trykt på selve lyset – i noen tilfeller på et merke på ledningen. Serienummeret er en sekssifret kode som kan inneholde tall eller bokstaver.

- Åpne appen og gå til Innstillinger.
- Velg Lys og trykk på den blå plussknappen (+).
- Velg Bruk serienummer, skriv inn den sekssifrede koden, trykk på den blå plussknappen (+) og trykk på Søk. Merk at serienummeret består av seks tegn: et tall mellom 0 og 9 eller en bokstav mellom A og F.
I tillegg vil det aldri være en bokstav O i et serienummer - det vil alltid være tallet 0.
- Lyset vil blinke, som indikerer at det er tilbakestilt, og vises i Philips Hue-appen.

Grafikk som viser hvor du finner serienummeret på en Philips Hue-lyspære

Dette alternativet kan bare brukes når du allerede har Philips Hue-lyset i appen din og det fungerer uten problemer.

Bruke Philips Hue-appen koblet til en Bridge:
- Åpne appen og gå til Innstillinger.
- Velg Lys og velg lyset du vil tilbakestille.
- Trykk på Slett og følg instruksjonene på skjermen.

Til dette alternativet trenger du en Philips Hue Dimmer switch.
Hvis du bruker en Philips Hue Dimmer switch:

- Koble lyset fra strømmen, og koble det til igjen. Du kan tilbakestille lyset til fabrikkstandard innen 30 minutter etter at det er slått av og på igjen.
- Trykk og hold inne topp- og bunnknappene samtidig i minst 10 sekunder mens du holder dimmerbryteren i nærheten av lyset.
- Slipp knappene etter at lyset blinker.

For dette alternativet må du ha en Philips Hue Tap Dial-bryter.
Bruke en Philips Hue Tap-skivebryter:

- Koble lyset fra strømmen, og koble det til igjen. Du kan tilbakestille lyset til fabrikkstandard innen 30 minutter etter at det er slått av og på igjen.
– Hold Tap dial switch nær lyset du vil tilbakestille, og trykk og hold inne Oppsett-knappen på baksiden av bryteren i minst 10 sekunder.
-Slipp knappen etter at lyset blinker.

Bruk følgende alternativ hvis du ikke har en Hue Bridge, en Hue Dimmer switch eller en Hue Tap switch
Bruke Philips Hue-appen i Bluetooth-modus:

- I appen går du til Innstillinger og trykker på Lys.
- Trykk på Legg til lys.
- Følg instruksjonene på skjermen for å legge til lyset du vil tilbakestille.
- Gå til Innstillinger og trykk på Lys.
- Trykk på lyset du vil tilbakestille.
- Trykk på Tilbakestill.

Viktig merknad: Fabrikktilbakestilling av Philips Hue-lysene vil slette alle personlige innstillinger og data, så sørg for at du bare gjør dette hvis det er nødvendig. Hvis du opplever problemer med Philips Hue-belysningen, må du første prøve å feilsøke før du tilbakestiller lyset til fabrikkstandard. Hvis du planlegger å returnere, selge eller gi bort lysene dine, sørg for å tilbakestille dem til fabrikk for å beskytte din personlige informasjon og gjøre det enklere for den nye brukeren å legge den til i systemet sitt.

* Når det vises "opp til" et visst antall lumen i spesifikasjonene for en lyskilde, er dette lyskildens maksimale lumen. Verdien viser hvor lys pæren kan bli ved 2700 K (hvite pærer) eller 4000 K (Hue White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-lyspærer). Finn ut mer om lysstyrke