Ofte stillede spørgsmål om Philips hardware

Har du brug for hjælp til at opsætte din Philips Hue Secure-enhed?

Se vores detaljerede trin-for-trin-vejledninger til at opsætte dit Philips Hue Secure-produkt.

Fejlfinding af kamera

Jeg kan ikke tilføje mit Secure kamera til mit Philips Hue system. Hvad skal jeg gøre?
Mit Secure kameras livestream indlæses ikke korrekt, eller mit kamera går offline. Hvad skal jeg gøre?
Min Philips Hue app siger, at der ikke kan skabes kontakt til mit kamera. Hvad skal jeg gøre?
Hvad skal jeg gøre, hvis mit kamera ikke vil oprette forbindelse til Wi-Fi under opsætningen?
Hvilke tilladelser skal jeg bruge for at tilføje et Secure kamera?
Hvorfor kan jeg ikke vælge min udendørssensor på Secure fanen?
Hvordan genstarter jeg et Secure kamera?
Hvad viser LED'erne i Secure kameraet?
Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en meddelelse om lavt batteri fra mit Secure kamera?
Hvad sker der med mit Secure kamera, hvis min Hue Bridge holder op med at fungere?
Mit kamera bliver ved med at genstarte. Hvad skal jeg gøre?
Hvordan nulstiller jeg mit Secure kamera til fabriksindstillinger?
Hvorfor tænder mit Secure kamera ikke, når det er tilsluttet strøm?
Jeg skal skifte router. Vil dette påvirke mit Secure kamera?
Jeg har ændret min Wi-Fi-adgangskode. Hvordan opdaterer jeg detaljerne på mit Secure kamera?
Mit Secure kamera er blevet stjålet. Hvad skal jeg gøre?

Kameraer

Hvor stor er Secure kameraets registreringsrækkevidde?
Hvordan opdaterer jeg softwaren på mit Secure kamera?
Har Secure kameraer nattesyn?
Understøtter Secure kameraet ansigtsgenkendelse?
Kan jeg justere lydstyrken på kameraets højttaler?
Kan jeg slå mit Secure kameras nattesyn til og fra?
Fungerer kameraet på en forbindelse med 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi?
Hvad er minimumskravene til internet for Secure kameraer?
Hvad er personregistrering?
Hvad er pakkeregistrering?
Hvad er dyreregistrering?
Er Secure kameraets avancerede underretninger tilgængelige, når det er frakoblet?
Skal jeg bruge en Hue Bridge for at opdatere et Secure kamera?
Hvad gør knappen på mit Secure kamera?
Hvordan får jeg en gratis prøveperiode af Secure, og hvornår starter den?
Kan jeg ændre sproget eller stemmen på Secure kameraet?

Kamera på batteri

Hvor lang tid tager det at genoplade et Philips Hue Secure kamera på batteri?
Kan Secure kameraet på batteri fungere under alle vejrforhold?
Er Secure kameraets batteri fuldt opladet fra start?
Kan jeg udskifte batteriet på Secure kameraer på batteri?
Kan jeg bruge Secure kameraet på batteri, mens det er tilsluttet opladeren?
Hvordan kan jeg maksimere batterilevetiden for mit Secure kamera på batteri?

Kontaktsensor

Hvad betyder LED-indikatoren på Secure kontaktsensoren?
Kan jeg bruge Secure kontaktsensoren til sikkerhedsrelaterede formål samt lysstyring?
Hvordan nulstiller jeg Secure kontaktsensoren?
Hvordan skal jeg placere min Secure kontaktsensor?
Hvor tæt skal Secure kontaktsensoren være på sin magnet?
Skal Secure kontaktsensoren og dens magnet placeres i samme højde?
Hvilken type batteri bruger Secure kontaktsensoren, og hvor længe holder det?
Hvad gør knappen på Secure kontaktsensoren?
Kan Secure kontaktsensoren bruges uden en Hue Bridge?
Kan jeg slukke eller justere lysstyrken på LED-indikatoren på Secure kontaktsensoren?
Understøttes Secure kontaktsensoren af smarte home-assistenter?
LED-indikatoren på min Secure kontaktsensor er rød, men batteriet er fuldt. Hvad er der galt?
Hvorfor sendte min Secure kontaktsensor en meddelelse med en advarsel om mulig manipulation?
Min Secure kontaktsensor holdt op med at registrere, om den er blevet åbnet eller lukket. Hvad skal jeg gøre?
På hvilken slags overflader kan jeg bruge Secure kontaktsensorens tape?
Hvordan skal jeg montere min Secure kontaktsensor?
Hvor tæt skal Secure kontaktsensoren være på sin magnet?
Hvorfor registrerer Secure kontaktsensoren ikke aktivitet, hvis jeg åbner og lukker den hurtigt?

Kamerainstallation & montering

Hvad skal jeg bruge for at konfigurere et Secure kamera?
Hvordan tester jeg mit Philips Hue Secure system?
Hvordan konfigurerer jeg Secure kameraet?
Kan jeg montere mit Secure kamera i loftet?
Hvor skal jeg montere et Secure kamera?
Hvilken lavvolts-strømforsyning skal jeg bruge med mit Secure kamera?
Kan jeg justere vinklen på Secure kameraet?
Philips Hue YouTube

Watch how-to videos

Browse how-to videos on the official Philips Hue YouTube channel for guidance on setting up and installing Philips Hue products.

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig

Besøg vores sociale medier

Besvarelsestid: 1 time. Tilgængelig 24/7

Produkt, kampagner og garanti

Chat med os:
(På engelsk, Mandag – Fredag 09:00 – 18:00)

00800 744 547 75
Mandag – Fredag 09:00 – 18:00

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke