Hoe configureer je een Hue sync box?

Met de Hue sync box kun je genieten van surroundverlichting, waarbij je slimme lampen knipperen, dansen en van kleur veranderen in overeenstemming met wat er op het scherm van je tv gebeurt.

Voordat je begint met de configuratie

Is je Hue Bridge verbonden met en toegevoegd aan de Hue app?

Als het goed is, is je Hue Bridge al aangesloten, verbonden met Wi-Fi en toegevoegd aan je Hue app. Als dat nog niet het geval is, moet je eerst je Hue Bridge installeren.

Lees hoe je een Hue Bridge configureert

Heb je de Philips Hue app?

Download de Philips Hue app in de App Store of Google Play Store. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je Hue Bridge.

Heb je de Hue sync box geïnstalleerd?

Sluit de Hue sync box aan op de voeding en op je tv. Als je niet zeker weet hoe je de installatie moet uitvoeren, raadpleeg je de handleiding die bij je Hue sync box werd geleverd.

Een accessoire verbinden met je Hue systeem

1. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat.
  2. Open de Philips Hue app. Navigeer naar het tabblad Synchroniseren, klik op Aan de slag en volg de aanwijzingen op het scherm.
Zoeken naar een Hue sync box

3. Selecteer je Wi-Fi netwerk en tik op Verbinden. Voer het wachtwoord van je Wi-Fi netwerk in wanneer je daarom wordt gevraagd.

4. Houd de aan/uit-knop op de Hue sync box ingedrukt.

5. Wanneer de verbinding is bevestigd, tik je op Zoeken

6. Druk op de knop op de Hue Bridge.

Verbinding maken via een Hue Bridge

7. Selecteer in de Philips Hue app een bestaande entertainmentruimte die je wilt gebruiken met de Hue sync box. Als je nog geen entertainmentruimte hebt gemaakt, kun je dat doen in de Hue app.

8. Geef de HDMI-ingangen een naam. HDMI 1 kan bijvoorbeeld de naam zijn van je spelcomputer.

Verbinding maken met de Hue sync box

9. Optioneel: De afstandsbediening van de tv koppelen aan de Hue sync box.

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je Hue sync box, kun je onze Veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met Philips Hue ondersteuning.

Veelgestelde vragen over de Hue sync box >

Naar Ondersteuning >

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid