Hoe configureer je een Hue smart plug?

Er zijn twee manieren om een Hue smart plug op je systeem aan te sluiten: via een Hue Bridge of via Bluetooth.

Verbinding maken via een Hue Bridge

Verbinding maken via Bluetooth

Verbinding maken via een Hue Bridge

Met een Hue Bridge kun je jouw Hue smart plug volledig aan je voorkeuren aanpassen, en de configuratie ervan is kinderspel.

Voordat je begint met de configuratie

Is je Hue Bridge verbonden met en toegevoegd aan de Hue app?

Als het goed is, is je Hue Bridge al aangesloten, verbonden met Wi-Fi en toegevoegd aan je Hue app. Als dat nog niet het geval is, moet je eerst je Hue Bridge installeren.

Lees hoe je een Hue Bridge configureert

Heb je jouw Hue smart plug geïnstalleerd?

Steek de smart plug in een stopcontact. Als je niet zeker weet hoe je de installatie moet uitvoeren, raadpleeg je de handleiding die bij je Hue smart plug werd geleverd.

Een Hue smart plug configureren met een Hue Bridge

1. Open de Hue app.
  2. Ga naar de tab Instellingen en tik op Accessoires
Instellingen

3. Tik op Accessoire toevoegen.

Accessoire toevoegen

4. Tik op Hue smart plug.

5. Tik op Lamp toevoegen

6. Tik op Zoeken. Als de Hue app je smart plug niet kan vinden, voer je het serienummer van het product in.

Lampen toevoegen

7. Zodra de smart plug is gevonden, wordt deze toegevoegd aan je lijst met lampen. Vervolgens kun je een naam geven aan je smart plug.

smart plug

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je smart button, kun je onze Veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met Philips Hue ondersteuning.

Veelgestelde vragen over de Hue smart button >

Naar Ondersteuning >

Verbinding maken via Bluetooth

Verbind tot 10 lampen in een kamer met Philips Hue via Bluetooth - de eenvoudigste manier om te beginnen met slimme verlichting.

Voordat je begint met de configuratie

Heb je de Hue Bluetooth app?

Download de Hue Bluetooth app in de App Store of de Google Play Store.

Heb je jouw smart plug geïnstalleerd?

Steek de smart plug in een stopcontact. Als je niet zeker weet hoe je de installatie moet uitvoeren, raadpleeg je de handleiding die bij je Hue smart plug werd geleverd.

Een Hue smart plug configureren via Bluetooth

1. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op je mobiele apparaat.
  2. Open de Hue Bluetooth app.
  3. Ga naar Instellingen > Lampen en tik op het plusteken (+) rechtsbovenaan op het scherm.
Instellingen

4. De Hue Bluetooth app vindt je smart plug automatisch. Nadat de smart plug is gevonden, wordt deze vermeld op de tab Thuis.

Lampen zoeken

Hulp nodig?

Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je Hue smart plug, kun je onze Veelgestelde vragen bekijken of contact opnemen met Philips Hue ondersteuning.

Veelgestelde vragen over de Hue smart plug >

Naar Ondersteuning >

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid