Ondersteuning voor het Philips Hue beveiligingssysteem

Vind ondersteuning voor Philips Hue Secure camera's en sensoren, ga naar het Security Center in de Philips Hue app, bekijk Secure abonnementen en meer.

Secure hardware

Secure software

Secure abonnementen en video's

Algemeen

Zijn Philips Hue lampen en een Bridge vereist bij het gebruik van een Secure camera?
Kan ik een Secure camera gebruiken als ik mijn Philips Hue lampen bedien met Bluetooth?
Hoe verbetert een Bridge mijn Secure systeem?
Waarom heb ik een Secure abonnement nodig?
Hoe configureer ik mijn Philips Hue Secure apparaat?
Wat heb ik nodig om een Secure camera te configureren?
Kan een persoon zonder toegang tot de Philips Hue app mijn Secure systeem in- en uitschakelen?
Heb ik een Secure camera nodig om meldingen te ontvangen van mijn Secure systeem?
Waarom moet ik de Secure contact sensor of een bewegingssensor voor binnenshuis toevoegen aan mijn Secure configuratie?
Welke Philips Hue producten werken met een Secure systeem?
In welke landen is Hue Secure beschikbaar?

Neem contact op met ons

We helpen je graag verder

Bezoek onze sociale kanalen

Reactietijd: 1 uur. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Product, acties, garantie en Hue Shop

Telefoon: 00800 744 547 75

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid