Configuratiegids

Hoe configureer je een Secure contactsensor?

Ontdek hoe je een Secure contactsensor installeert boven je deur of raam, hoe je deze configureert in de Philips Hue app en wat je nog meer kunt doen om je thuis veilig te voelen.

Voordat je begint met de configuratie

• Als het goed is, is je Hue Bridge al aangesloten, verbonden met Wi-Fi en toegevoegd aan je Philips Hue app. Als dat nog niet het geval is, moet je eerst je Bridge installeren.

Een Secure contactsensor configureren

Je sensor toevoegen aan de Philips Hue app

1. Open de Philips Hue app.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Accessoires.
Philips Hue app met het tabblad Instellingen

3. Tik op het blauwe pluspictogram (+) om een accessoire toe te voegen.

Philips Hue app die de instellingen voor accessoires weergeeft

4.  Tik op Contactsensor.

Philips Hue app die de instellingen voor accessoires weergeeft

5.  Volg de instructies op het scherm om je contactsensor in te stellen.

Philips Hue app die het instelscherm voor de contactsensor weergeeft

Nadat je de configuratie hebt voltooid

• Monteer je contactsensor.

Hulp nodig?

• Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je Philips Hue Secure contactsensor, blader je door de Veelgestelde vragen neem je contact op met de klantenservice.

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid