Configuratiegids

Hoe configureer je de Secure verstraler met beveiligingscamera?

Verbind de Secure verstraler met beveiligingscamera met kabel aan je Philips Hue systeem voor een extra gevoel van veiligheid.

Voordat je begint met de configuratie

• Volg de aanwijzingen in de handleiding voor het monteren van de de verstraler met beveiligingscamera en de aansluiting op het elektriciteitsnet van je woning.
  • Plaats je camera in de houder op de schijnwerper en sluit hem aan op de voedingskabel.
  • Zorg ervoor dat je WiFi-netwerk beschikbaar is en de internetverbinding sterk is.
  • Meld je aan bij je Philips Hue account. Heb je er nog geen? Meld je dan hier aan!
  • Als het goed is, is je Hue Bridge al aangesloten, verbonden met Wi-Fi en toegevoegd aan je Philips Hue app. Als dat nog niet het geval is, moet je eerst je Bridge installeren.

de verstraler met beveiligingscamera configureren

Let op: je moet eerst je Secure verstraler configureren. Daarna moet je de beveiligingscamera apart configureren.

Je beveiligingscamera toevoegen aan de Philips Hue app

1. Open de Philips Hue app om de verstraler toe te voegen.
  2. Tik op het drie stippen (...) symbool en selecteer Lampen toevoegen.
Philips Hue app met het tabblad Instellingen

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de verstraler toe te voegen.

De camera van je verstraler toevoegen aan de Philips Hue app

1. Ga naar Instellingen en selecteer Camera's.

Philips Hue app met het configuratiescherm voor de beveiligingscamera

2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de beveiligingscamera toe te voegen.

3. Zodra de beveiligingscamera is gekoppeld, controleer je of de live stream beschikbaar is.

Philips Hue app die de live weergave van een Secure beveiligingscamera weergeeft in het Security Center

Nadat je de configuratie hebt voltooid

• Bekijk de live weergave van je camera om de beeldhoek te controleren.

• Pas de instellingen in de app aan om het licht in te schakelen wanneer de beveiligingscamera beweging detecteert, meldingen te configureren, enzovoort.

Hulp nodig?

• Als je hulp nodig hebt bij het configureren van je Philips Hue Secure beveiligingscamera met kabel, blader je door de Veelgestelde vragen neem je contact op met de klantenservice.

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid