Beveiligingsadvies

Hue productveiligheidsadvies

Hue zet zich in voor de veiligheid van consumenten en de voortdurende beveiliging van onze producten. We wijzen tijdens de ontwerpfase van onze producten aanzienlijk veel middelen toe aan het herkennen en beperken van beveiligingsproblemen. Daarnaast werken we samen met veiligheidsonderzoekers en andere gebruikers om vastgestelde kwetsbaarheden op te lossen en te herstellen.

Denk je dat je een kwetsbaarheid hebt ontdekt, neem dan contact met ons op via ons programma voor verantwoordelijke openbaarmaking https://www.signify.com/global/product-security.

Hue productveiligheidsupdates

Om gebruikers te beschermen raadt Hue nadrukkelijk aan dat je je systeem bijgewerkt houdt met de nieuwste software en uitsluitend apps downloadt via de
officiële appstores voor iOS en Android.

Voor informatie over de nieuwste softwareversies van Hue apps, de Hue Bridge, Hue accessoires, Hue lampen of Hue Sync, ga je naar onze
pagina met versie-informatie.

Om ervoor te zorgen dat je Hue systeem helemaal bijgewerkt is, kijk je op de pagina 'Software-update' in de officiële Hue app. Deze vind je
onder ‘Instellingen’ > ‘Software-update’. We raden ook aan dat gebruikers in dit scherm automatische updates inschakelen om er zeker van te zijn dat de nieuwste software automatisch wordt geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen over veiligheid