Beveiligingsadvies

Hue productveiligheidsadvies

Hue zet zich in voor de veiligheid van consumenten en de voortdurende beveiliging van onze producten. We wijzen tijdens de ontwerpfase van onze producten aanzienlijk veel middelen toe aan het herkennen en beperken van beveiligingsproblemen. Daarnaast werken we samen met veiligheidsonderzoekers en andere gebruikers om vastgestelde kwetsbaarheden op te lossen en te herstellen.

Denk je dat je een kwetsbaarheid hebt ontdekt, neem dan contact met ons op via ons programma voor verantwoordelijke openbaarmaking https://www.signify.com/global/product-security.

Hue productveiligheidsupdates

Om gebruikers te beschermen raadt Hue nadrukkelijk aan je systeem up-to-date te houden met de nieuwste software en uitsluitend apps te downloaden uit de officiële app stores voor iOS en Android.

Voor informatie over de nieuwste softwareversies van Hue apps, de Hue Bridge, Hue accessoires, Hue lampen of Hue Sync, kun je terecht op onze releasepagina.

Je kunt controleren of je Hue systeem helemaal up-to-date is door te kijken op de pagina 'Software-update' in de officiële Hue app. Deze pagina vind je onder ‘Instellingen’ > ‘Software-update’. We raden ook aan dat gebruikers op dit scherm 'automatische updates' inschakelen om er zeker van te zijn dat de nieuwste software automatisch wordt geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen over veiligheid

Meer hulp nodig?

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid