Slik setter du opp Hue sync box

Med Hue sync box kan du oppleve surroundbelysning – der smartbelysningen blinker, danser og endrer farge for å matche handlingen på TV-skjermen.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?

Hue Bridge skal allerede være tilkoblet, koblet til Wi-Fi og lagt til Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Lær hvordan du setter opp en Hue Bridge

Har du Philips Hue-appen?

Last ned Philips Hue-appen fra App Store eller Google Play Store. Sørg for at mobilenheten din er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Hue Bridge.

Har du installert Hue sync box?

Koble Hue sync box til strøm og TV-en. Hvis du er usikker på installasjonen, kan du se i håndboken som fulgte med Hue sync box.

Koble et tilbehør til Hue-systemet

1. Kontroller at Bluetooth er aktivert på mobilenheten din.
  2. Åpne Philips Hue-appen. Gå til fanen Synkroniser, trykk på Kom i gang og følg instruksjonene på skjermen.
Søker Hue sync box

3. Velg Wi-Fi-nettverket og trykk på Koble til. Skriv inn passordet for Wi-Fi-nettverket når du blir bedt om det.

4. Trykk og hold inne strømknappen på Hue sync box.

5. Når tilkoblingen er bekreftet, trykk på Søk

6. Trykk på knappen på Hue Bridge.

Koble til en Hue Bridge

7. I Philips Hue-appen velger du et eksisterende underholdningsområde som skal brukes med Hue-synkroniseringsboksen. Hvis du ikke har opprettet en, kan du gjøre det i Hue-appen.

8. Navngi HDMI-inngangene. For eksempel kan HDMI 1 være navnet på spillkonsollen din.

Koble til Hue sync box

9. Valgfritt: Koble en fjernkontroll for TV til Hue sync box.