Oppsettveiledning

Slik setter du opp en Hue Bridge

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge låser du opp hele pakken av smarte lysfunksjoner — og oppsettet er enkelt.

Før du starter oppsettet

1. Koble Hue Bridge til et stikkontakt.

2. Koble Hue Bridge til Wi-Fi-ruteren din med den medfølgende Ethernet-kabelen.

Koble til en Hue Bridge

3. Vent til de tre lysene slås på.

Oppsett av en Hue Bridge

1. Last ned Hue-appen fra App Store eller Google Play Store.
  2. Åpne Hue-appen. Kontroller at telefonen din er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Hue Bridge.
Kom i gang

3. Følg instruksjonene på skjermen for å koble Hue Bridge til appen.

Hue bridge ble funnet

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger ytterligere hjelp til å sette opp Hue Bridge, kan du bla i FAQ eller ta kontakt med Philips Hue Support.

Hue Bridge FAQ >

Hue-app FAQ >

Gå til Support >

* Når det vises "opp til" et visst antall lumen i spesifikasjonene for en lyskilde, er dette lyskildens maksimale lumen. Verdien viser hvor lys pæren kan bli ved 2700 K (hvite pærer) eller 4000 K (Hue White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-lyspærer). Finn ut mer om lysstyrke