Een Hue sync box, schakelaars, enzovoort configureren

Kies je product

Philips Hue heeft een breed assortiment aan accessoires die je kunt gebruiken met je slimme lampen. Selecteer je product hieronder voor de juiste configuratie-instructies.

Maak kennis met Hue

Zo werkt Hue

Zie de verschillen tussen het gebruik van Philips Hue via Bluetooth of via een Hue Bridge.

Wat Hue kan doen

Maak kennis met alle voordelen van slimme verlichting, zoals het scheppen van de perfecte sfeer en surroundverlichting.

Aan de slag met Hue

Lees tips voor het configureren van je slimme verlichting.

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid