Philips Hue servicestatus

All Philips Hue services are up and running

Enjoy your lights!

Veelgestelde vragen

Welke informatie vind ik hier terug wanneer er een servicestoring is?
Wat is het verschil tussen een gedeeltelijke of een grote storing?
Wat doe ik als ik tegen problemen aanloop, maar deze pagina vermeldt dat alle diensten weer actief zijn?
Hoe lang duurt het voordat gedeeltelijke of grote storingen zijn opgelost?
Hoe weet ik wanneer een storing is opgelost?

Kun je het antwoord niet vinden?

We helpen je graag verder!

Hardware en connectiviteit

Krijg hulp met hardware, zoals lampen of de Hue Bridge, of om problemen met de verbinding op te lossen.

Apps en software

Meer informatie over de Hue app, Hue Bluetooth app, of mobiele en desktop-apps voor Hue Sync.

Werkt samen met Philips Hue

Ontdek andere slimme woningmerken die samenwerken met Philips Hue en krijg hulp bij het koppelen van slimme producten met je slimme lampen.

*Als er op een lamp een 'maximaal' aantal lumen wordt weergegeven in de specificaties, dan is dat de maximale lichtopbrengst van de lamp. Het geeft weer hoe helder de lamp schijnt bij 2700K (witte lampen) of 4000K (White ambiance of White and color ambiance lampen). Meer informatie over helderheid