Sikkerhetsråd

Sikkerhetsråd for Hue-produkter

Hue-produktene skal være sikre for kundene. Vi legger stor vekt på å identifisere og redusere sikkerhetssårbarheter i designfasen til produktene våre. I tillegg samarbeider vi med sikkerhetsforskere og andre for å utbedre identifiserte sårbarheter.

Hvis du tror du har funnet en sårbarhet, kan du kontakte oss via ansvarsprogrammet vårt https://www.signify.com/global/product-security.

Sikkerhetsoppdateringer for Hue-produkter

For å beskytte brukere anbefaler Hue sterkt at du holder systemet ditt oppdatert med den nyeste programvaren og bare laster ned apper fra de
offisielle iOS- og Android-appbutikkene.

Hvis du ønsker informasjon om de nyeste programvareversjonene for Hue Apps, Hue Bridge, Tilbehør til Hue, Hue-belysning eller Hue Sync, kan du besøke vår
utgivelsesside.

Vil du sørge for at Hue-systemet er helt oppdatert, kan du se Programvareoppdatering-siden i den offisielle Hue-appen, som du finner under
«Innstillinger» > «Programvareoppdatering». Vi anbefaler også at brukere slår på «automatiske oppdateringer» i denne delen for å sikre at den nyeste programvaren installeres automatisk.

Vanlige stilte spørsmål om sikkerhet