Sådan konfigurerer du en Hue sync box, kontakter og meget mere

Vælg et produkt

Philips Hue byder på et bredt udvalg af tilbehør, som du kan bruge sammen med din intelligente belysning. Få den rigtige konfigurationsvejledning ved at vælge dit produkt nedenfor.

Få mere at vide om Hue

Sådan fungerer Philips Hue

Se forskellene mellem at bruge Philips Hue via Bluetooth eller med en Hue Bridge.

Hvad Philips Hue kan gøre

Udforsk alle fordelene ved intelligent belysning, herunder hvordan du skaber den perfekte stemning og indstiller surround-belysning.

Kom i gang med Philips Hue

Få gode råd til konfiguration af dit intelligente belysningssystem.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke