Sådan konfigurerer du en Hue Dimmer switch

Du kan tilslutte en Hue Dimmer switch til dit system på to måder: ved hjælp af en Hue Bridge eller via Bluetooth.

Tilslut ved hjælp af en Hue Bridge

Tilslut via Bluetooth

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

En Hue Bridge giver dig mulighed for at tilpasse din Hue Dimmer switch hele vejen rundt – og konfigurationen er enkel.

Før du begynder opsætningen

Er din Hue Bridge tilsluttet og tilføjet til Hue appen?

Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og tilføjet din Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Se, hvordan du konfigurerer en Hue Bridge

Konfigurer en Hue Dimmer switch ved hjælp af en Hue Bridge

1. Åbn Hue appen.
  2. Gå til fanen Indstillinger, og tryk på Tilbehør
Indstillinger

3. Tryk på Tilføj tilbehør.

Tilføj tilbehør

4. Tryk på Hue Dimmer switch

5. Hvis din Dimmer switch har en plastikstrimmel, der stikker ud af batterirummet, skal du fjerne denne. Din Dimmer switch burde blinke orange. Hvis din Dimmer switch ikke har en plastikstrimmel, eller hvis din Dimmer switch ikke blinker, skal du trykke på og holde konfigurationsknappen bag på din Dimmer switch nede, indtil den begynder at blinke.

Hue Dimmer switch

6. Når Hue appen har fundet din Dimmer switch, skal du følge vejledningen på skærmen. Du får herefter mulighed for at vælge, hvilket rum eller hvilken zone din Dimmer switch skal styre, samt hvad knapperne skal gøre.

App Dimmer switch

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp til konfiguration af din Dimmer switch, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Dimmer switch >

Gå til support >

Tilslut via Bluetooth

1. Hold din Dimmer switch op mod den lyskilde, som du gerne vil styre. Hold det inden for 15 cm afstand af lyskilden.

Tryk på din Dimmer switch

2. Tryk og hold tænd-knappen nede i tre sekunder, indtil det grønne lys begynder at blinke.

3. Gentag og tilslut op til 10 pærer.

4. Hvis du vil fjerne en lyskilde fra din Hue Dimmer switch, skal du gentage processen, men holde sluk-knappen nede i 10 sekunder.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke