Sådan konfigurerer du en Hue Smart button

Du kan tilslutte en Hue Smart button til dit system på to måder: ved hjælp af en Hue Bridge eller via Bluetooth.

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

Opret forbindelse via Bluetooth

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

En Hue Bridge giver dig mulighed for at tilpasse din Hue Smart button hele vejen rundt – og konfigurationen er enkel.

Før du begynder opsætningen

Er din Hue Bridge tilsluttet og tilføjet til Hue appen?

Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og tilføjet din Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Se, hvordan du konfigurerer en Hue Bridge

Konfigurer en Hue smart button ved hjælp af en Hue Bridge

1. Tryk på og hold Smart button nede i tre sekunder for at aktivere enheden.
  2. Åbn Hue appen.
  3. Gå til fanen Indstillinger, og tryk på Tilbehør
Indstillinger

4. Tryk på Tilføj tilbehør.

Tilføj tilbehør

5. Tryk på Hue Smart button

6. Når Hue appen har fundet din Smart button, skal du følge vejledningen på skærmen. Du får mulighed for at vælge, hvilket rum eller hvilken zone din Smart button skal styre, og hvad den skal gøre.

Hue Smart button

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp til konfiguration af din Smart button, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Smart button >

Gå til support >

Opret forbindelse via Bluetooth

1. Tryk på og hold Hue Smart button nede i tre sekunder, indtil den begynder at blinke.

Hue Smart button

2. Hold din Smart button op mod den lyskilde, som du gerne vil styre. Hold det inden for 15 cm afstand af lyskilden.

3. Gentag for op til 10 pærer.

4. Hvis du vil fjerne en lyskilde fra din Hue Smart button, skal du gentage processen, men holde knappen nede i 10 sekunder.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke