Sådan konfigurerer du en Hue sync box

Med en Hue sync box får du mulighed for at opleve surround-belysning – hvor dine intelligente lyskilder blinker, danser og skifter farve alt efter handlingen på tv-skærmen.

Før du begynder opsætningen

Er din Hue Bridge tilsluttet og føjet til Hue appen?

Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og tilføjet din Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Se, hvordan du konfigurerer en Hue Bridge

Har du Philips Hue-appen?

Download Philips Hue-appen fra App Store eller Google Play Butik. Sørg for, at din mobilenhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din Hue Bridge.

Har du installeret din Hue sync box?

Tilslut din Hue sync box til en strømforsyning og til dit tv. Hvis du er i tvivl om installationen, henvises du til den vejledning, der fulgte med din Hue sync box.

Forbind tilbehør til dit Hue system

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din mobilenhed.
  2. Åbn Philips Hue-appen. Naviger til Sync fanen, tryk på Kom godt i gang og følg instruktionerne på skærmen.
Søger efter Hue sync box

3. Vælg dit Wi-Fi-netværk, og tryk på Tilslut. Indtast adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk, når du bliver bedt om det.

4. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen på din Hue sync box nede.

5. Tryk på Søg, når forbindelsen er bekræftet.

6. Tryk på knappen på Hue Bridge.

Forbind Hue Bridge

7. I Philips Hue-appen skal du vælge et eksisterende underholdningsområde, der skal bruges med Hue-synkroniseringsboksen. Hvis du ikke har oprettet en, kan du gøre det i Hue-appen.

8. Navngiv HDMI-indgangene. F.eks. kunne HDMI 1 være navnet på din spilkonsol.

Tilslut Hue sync box

9. Valgfrit: Dan par mellem en tv-fjernbetjening og din Hue sync box.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug til yderligere hjælp til konfiguration af din Hue sync box, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Sync box >

Gå til support >

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke