Sådan konfigurerer du en Hue Outdoor sensor

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du adgang til hele spektret af intelligente belysningsfunktioner – og opsætningen er enkel.

Før du begynder opsætningen

Er din Hue Bridge tilsluttet og tilføjet til Hue appen?

Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og tilføjet din Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Se, hvordan du konfigurerer en Hue Bridge

Tilslut tilbehør til dit Hue system

1. Åbn Hue appen.
  2. Gå til fanen Indstillinger, og tryk på Tilbehør.
Indstillinger

3. Tryk på Tilføj tilbehør.

Tilføj tilbehør

4. Tryk på Hue Outdoor sensor.

5. Fjern vægbeslaget på bagsiden af din Outdoor sensor for at få adgang til knappen Konfiguration.

6. Tryk på og hold konfigurationsknappen nede, indtil din Outdoor sensor begynder at blinke.

7. Når Hue appen har fundet bevægelsessensoren, skal du følge vejledningen på skærmen. Du får mulighed for at vælge, hvilket rum eller hvilken zone bevægelsessensoren skal styre, og hvad der skal ske, når lyskilderne aktiveres.

Tilføj bevægelsessensor

Når du har færdiggjort opsætningen

Installer din Hue Outdoor sensor

Placer din Hue Outdoor sensor det sted, hvor du vil have den til at aktivere dine lyskilder. Hvis du er i tvivl om installationen, henvises du til den vejledning, der fulgte med din Hue Outdoor sensor.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug til yderligere hjælp til konfiguration af din Hue Outdoor sensor, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Outdoor sensor >

Gå til support >

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke