Slik setter du opp en Hue-dimmer

Det er to måter å koble en Hue-dimmer til systemet ditt på: med en Hue Bridge eller med Bluetooth.

Koble til med en Hue Bridge

Koble til med Bluetooth

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge kan du tilpasse Hue-dimmeren fullt ut – og oppsettet er enkelt.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?

Hue Bridge skal allerede være tilkoblet, koblet til Wi-Fi og lagt til Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Lær hvordan du setter opp en Hue Bridge

Sett opp en Hue-dimmer med en Hue Bridge

1. Åpne Hue-appen.
  2. Gå til Innstillinger og trykk på Tilbehør
Innstillinger

3. Trykk på Utvid med tilbehør.

Legg til tilbehør

4. Trykk på Hue-dimmer

5. Hvis Hue-dimmeren har en plaststrimmel som stikker ut av batterirommet, må du fjerne den. Hue-dimmeren skal blinke oransje. Hvis Hue-dimmeren ikke har en plaststrimmel, eller dimmeren ikke blinker, trykk og hold nede oppsettknappen på baksiden av dimmeren til den begynner å blinke.

Hue-dimmer

6. Når Hue-appen har funnet Hue-dimmeren, følger du instruksjonene på skjermen. Du vil kunne velge hvilket rom eller sone dimmerbryteren styrer, samt hva knappene gjør.

App dimmer