Slik setter du opp en Hue Smart button

Det er to måter å koble en Hue Smart button til systemet ditt på: med en Hue Bridge eller med Bluetooth.

Koble til med en Hue Bridge

Koble til med Bluetooth

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge kan du tilpasse Hue Smart button fullt ut – og oppsettet er enkelt.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?

Hue Bridge skal allerede være tilkoblet, koblet til Wi-Fi og lagt til Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Lær hvordan du setter opp en Hue Bridge

Oppsett av en Hue Smart button med en Hue Bridge

1. Trykk og hold inne Hue Smart button i tre sekunder for å aktivere enheten.
  2. Åpne Hue-appen.
  3. Gå til Innstillinger og trykk på Tilbehør
Innstillinger

4. Trykk på Utvid med tilbehør.

Legg til tilbehør

5. Trykk på Hue smart knapp

6. Når Hue-appen har funnet Hue Smart button, følger du instruksjonene på skjermen. Du vil kunne velge hvilket rom eller sone Hue Smart button styrer, samt hva den gjør.

Hue Smart button

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger ytterligere hjelp til å sette opp Hue Smart button, kan du bla i FAQ eller ta kontakt med Philips Hue Support.

Hue smart button FAQ >

Gå til Support >

Koble til med Bluetooth

1. Trykk og hold inne Hue Smart button i tre sekunder til den begynner å blinke.

Hue Smart button

2. Hold Hue Smart button opp mot lyset du vil kontrollere. Hold deg innen seks tommer fra lyset.

3. Gjenta for opptil 10 pærer.

4. For å fjerne et lys fra Hue Smart button, gjenta den samme prosessen, men hold knappen inne i 10 sekunder.

* Når det vises "opp til" et visst antall lumen i spesifikasjonene for en lyskilde, er dette lyskildens maksimale lumen. Verdien viser hvor lys pæren kan bli ved 2700 K (hvite pærer) eller 4000 K (Hue White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-lyspærer). Finn ut mer om lysstyrke