Oppsettsveiledning

Slik setter du opp en Hue Tap dial switch

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du tilgang til hele utvalget med smarte belysningsfunksjoner – og det er enkelt å koble til en Hue Tap dial switch.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?
Hue Bridge skal allerede være koblet til strøm, koblet til Wi-Fi og lagt til i Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Finn ut hvordan du setter opp en Hue Bridge

Har du installert din Hue Tap dial switch?
Hvis du er usikker på installasjonen, kan du se i håndboken som fulgte med Hue Tap dial switch.

Oppsett av en Hue Tap dial switch

1.  Åpne Hue-appen.

2.  Gå til Innstillinger, og trykk på Tilbehør.

Koble til Hue Tap dial switch

3.  Trykk på det blå +-tegnet øverst på skjermen.

Koble til Hue Tap Dial

4.  Trykk på Tap dial switch, og følg instruksjonene på skjermen.

Koble til Hue Tap dial switch

5.  Når Hue-appen har funnet Hue Tap dial switch, kan du velge hvilket rom eller hvilken sone Hue Tap dial switch styrer, samt hva knappene gjør.