Slik setter du opp en Hue-veggbrytermodul

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du tilgang til hele utvalget med smarte belysningsfunksjoner – og det er enkelt å koble til en Hue-veggbrytermodul.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?

Hue Bridge skal allerede være tilkoblet, koblet til Wi-Fi og lagt til Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Lær hvordan du setter opp en Hue Bridge

Har du installert Hue-veggbrytermodulen din?

Installer Hue-veggbrytermodulen bak en hvilken som helst standardbryter i hjemmet ditt. Hvis du er usikker på installasjonen, se håndboken som fulgte med Hue-veggbrytermodulen.

Oppsett av en Hue-veggbrytermodul

1. Åpne Hue-appen.
  2. Gå til Innstillinger og trykk på Tilbehør.
Innstillinger

4. Trykk på Utvid med tilbehør.

Legg til tilbehør

4. Trykk på Hue-veggbrytermodul og følg instruksjonene på skjermen.

5. Når Hue-appen har funnet veggbrytermodulen, vil du kunne velge hvilket rom eller sone veggbrytermodulen styrer, samt hva bryteren gjør.