Slik setter du opp smart utebelysning

Koble til med en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du tilgang til hele utvalget av smarte belysningsfunksjoner – og det er enkelt å koble til dine smarte utelys.

Før du starter oppsettet

Er Hue Bridge koblet til og lagt til i Hue-appen?

Hue Bridge skal allerede være tilkoblet, koblet til Wi-Fi og lagt til Hue-appen din. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du først installere Hue Bridge.

Lær hvordan du setter opp en Hue Bridge

Har du installert Hue-utebelysningen din?

Installer Hue-utebelysning der du ønsker, og slå den på. Hvis du er usikker på installasjonen, kan du se i håndboken som fulgte med Hue-utebelysningen din.

Sett opp utebelysning med en Hue Bridge

1. Åpne Hue-appen.
  2. Gå til Hjem-fanen og trykk på tre prikker (...)-ikonet.
Hue-app

3. Trykk på Legg til lys.

Legg til lys

4. Trykk på Søk. Hvis Hue-appen ikke finner lyset ditt, skriver du inn produktets serienummer.

Søk

5. Når det nye lyset er funnet, trykker du på Start konfigurering. Du kan nå navngi de nye lysene og tilordne dem en type.

Trykk og hold

6. Flytt de nye lysene til et eksisterende rom eller opprett et nytt.

Det er en annen måte å legge til lys i Hue-appen: gå til Innstillinger-fanen, trykk på Lys og trykk på pluss (+)-ikonet.