Oppsettsveiledning

Hvordan sette opp en Secure kontaktsensor

Lær hvordan du installerer en Secure kontaktsensor på døren eller vinduet ditt, hvordan du setter den opp i Philips Hue-appen og mer, for å hjelpe deg med å føle deg tryggere i omgivelsene dine.

Før du starter oppsettet

• Din bro (Bridge) bør allerede være koblet til strøm, tilkoblet Wi-Fi og lagt til i Philips Hue-appen. Hvis du ikke har gjort det ennå, installer først broen di

Sette opp en Secure kontaktsensor

Hvordan legge til sensoren din i Philips Hue-appen

1. Åpne Philips Hue-appen.
  2. Gå til Innstillinger og trykk på Tilbehør.
Philips Hue appen som viser fanen Innstillinger

3. Trykk på blå pluss (+) ikonet for å legge til et tilbehør.

Philips Hue-appen viser innstillingene for tilbehør.

4.  Trykk på Kontaktsensor.

Philips Hue-appen viser innstillingene for tilbehør.

5.  Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp kontaktsensoren din.

Philips Hue-appen viser skjermbildet for kontaktsensoroppsett.

Etter at du er ferdig med oppsettet

• Monter kontaktsensoren.