Sådan konfigurerer du en Hue Bridge

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

Med en Hue Bridge låser du op for hele spektret af intelligente belysningsfunktioner – og opsætningen er enkel.

Før du begynder opsætningen

1. Slut din Hue Bridge til en stikkontakt.

2. Tilslut din Hue Bridge til din Wi-Fi-router ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel.

Tilslut Hue Bridge

3. Vent på, at de første to lys tænder.

Konfigurer en Hue Bridge

1. Download Hue appen fra App Store eller Google Play Store.
  2. Åbn Hue appen. Sørg for, at din telefon er forbundet til samme Wi-Fi-netværk som din Hue Bridge.
Kom i gang

3. Følg vejledningen på skærmen for at tilslutte din Hue Bridge til appen.

Hue Bridge fundet

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp til konfiguration af din Hue Bridge, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Bridge >

Ofte stillede spørgsmål om Hue appen >

Gå til support >

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke