Sådan konfigurerer du lamper med en Dimmer switch eller en Smart button

Du kan tilslutte en intelligent Hue lampe til dit system på to måder: ved hjælp af en Hue Bridge eller via Bluetooth.

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

Opret forbindelse via Bluetooth

Opret forbindelse ved hjælp af en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du adgang til hele spektret af intelligente belysningsfunktioner – og konfigurationen er enkel.

Før du begynder opsætningen

Er din Hue Bridge tilsluttet og tilføjet til Hue appen?

Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og tilføjet din Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Se, hvordan du konfigurerer en Hue Bridge

Har du installeret din Hue lampe?

Skru dine pærer i, sæt strøm til dine lamper, og tænd dem. Hvis du er i tvivl om installationen, henvises du til den vejledning, der fulgte med din Hue lampe.

Konfigurer en lampe ved hjælp af en Hue Bridge

1. Åbn Hue appen.
  2. Gå til fanen Hjem, og tryk på ikonet med de tre prikker (...).
Hue app

3. Tryk på Tilføj lyskilder.

Tilføj lyskilder

4. Tryk på Søg. Hvis Hue appen ikke kan finde dit lys, skal du indtaste produktets serienummer.

Søg

5. Når den nye lyskilde er fundet, skal du trykke på Start konfiguration. Du kan herefter navngive din(e) nye lyskilde(r) og angive dens/deres type.

Tryk og hold nede

6. Flyt de(n) nye lyskilde(r) til et eksisterende rum, eller opret et nyt.

7. Det medfølgende tilbehør er allerede parret med din lampe, så du kan bruge det med det samme med standardindstillingerne. Men hvis du gerne vil tilpasse din Dimmer switch eller Smart button, skal du tilføje den i Hue appen. Tryk og hold nulstillingsknappen bagpå din Dimmer switch eller Smart button nede i 10 sekunder.

8. Gå til fanen Indstillinger i Hue appen, og tryk på Tilbehør.

9. Tryk på Tilføj tilbehør.

10. Afhængigt af hvilket tilbehør du har, skal du trykke på Hue Dimmer switch eller Hue Smart button. Følg derefter vejledningen på skærmen. Der findes også en anden metode til at tilføje lyskilder i Hue appen: Gå til fanen Indstillinger, tryk på Lyskilder, og tryk på plus-ikonet (+).

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug til yderligere hjælp til opsætning af din pære eller lampe, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Ofte stillede spørgsmål om Hue Bridge >

Ofte stillede spørgsmål om Hue appen >

Gå til support >

Opret forbindelse via Bluetooth

Forbind op til 10 lyskilder i ét rum med Philips Hue med Bluetooth – den nemmeste måde at komme i gang med intelligent belysning på.

Før du begynder opsætningen

Er din lyskilde Bluetooth-kompatibel?

Tjek emballagen til dit produkt for at sikre dig, at produktet understøtter Bluetooth. Hvis du ikke kan se Bluetooth-ikonet, kan du tilslutte dit produkt til en Hue Bridge.

Bluetooth pære

Har du Hue Bluetooth appen?

Download Hue Bluetooth appen fra App Store eller Google Play Store.

Har du installeret dine Hue pærer eller lamper?

Skru dine pærer i, sæt strøm til dine lamper, og tænd dem. Hvis du er i tvivl om installationen, henvises du til den vejledning, der fulgte med dit Hue produkt.

Tilslut lyskilder til dit Hue system

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din mobilenhed.
  2. Åbn Hue Bluetooth appen.
Konfigurer en pære eller lampe via Bluetooth

3. Gå til Indstillinger > Lyskilder, og tryk på plus-ikonet (+) øverst til højre på skærmen.

Gå til Indstillinger og lyskilder

4. Hue Bluetooth appen finder automatisk dine lyskilder. Når de er fundet, vises lyskilderne og deres tilbehør på fanen Hjem.

5. Det medfølgende tilbehør er allerede parret med din lampe, så du kan bruge det med det samme med standardindstillingerne.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug til yderligere hjælp til konfiguration af din lampe, kan du gennemse vores ofte stillede spørgsmål eller kontakte Philips Hue Support.

Gå til support >

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke