Hur du installerar ditt startpaket

Oavsett vilken typ av Philips Hue startpaket du har så är det enkelt att installera. Skaffa dig alla smarta ljustillbehör, dina lampor och din Hue Bridge och din lysande resa mot smart belysning kan börja.

Innan du börjar

1. Anslut din Hue Bridge till ett uttag.
  2. Anslut Hue Bridge till din Wi-Fi-router med den medföljande Ethernet-kabeln.
Anslut din Hue Bridge

3. Vänta tills de första två lamporna tänds.

4. Placera dina ljuskällor i lampor eller armaturer och se till att de är anslutna till ström.

Installera ett startpaket

1. Ladda ned appen från App Store eller Google Play Store.
  2. Öppna Hue-appen. Se till att din telefon är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Hue Bridge.
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att ansluta din Hue Bridge till appen.
  4. När din Hue Bridge är ansluten söker appen automatiskt upp dina lampor. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
  5. Om det följde med några tillbehör i ditt startpaket kan du enkelt lägga till dessa samtidigt:

Lär dig hur du konfigurerar en Hue Dimmer switch

Lär dig hur du konfigurerar en Hue Smart button