Så här konfigurerar du en Hue dimmer switch

Det finns två sätt att ansluta en Hue dimmer switch till ditt system, antingen med en Hue Bridge eller genom att parkoppla med Bluetooth.

Koppla ihop med Hue Bridge

Parkoppla med Bluetooth

Hur du ansluter en Hue Bridge

Du kan anpassa din Hue dimmer switch med en Hue Bridge och den är dessutom enkel att installera.

Innan du börjar

Är din Hue Bridge ansluten och tillagd i appen?

Din Hue Bridge ska redan vara ansluten, ansluten till Wi-Fi och tillagd i Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Lär dig hur du konfigurerar en Hue Bridge

Ställ in en Hue dimmer switch med en Hue Bridge

1. Öppna din Hue-app.
  2. Gå till Inställningar och tryck på Tillbehör
Inställningar

3. Tryck på Lägg till tillbehör.

Lägg till tillbehör

4. Tryck på Hue dimmer switch

5. Om din dimmerströmbrytare har en plastremsa som sticker ut ur batterifacket ska du ta bort den. Dimmerströmbrytaren ska blinka orange. Om din dimmerströmbrytare inte har en plastremsa eller inte blinkar ska du trycka och håll inne inställningsknappen på baksidan tills den börjar blinka.

Hue Dimmer switch

6. När appen har hittat och installerat dimmeratrömbrytaren ska du följ instruktionerna på skärmen. Du kan välja vilket Rum eller Zon kontakten styr eller hur du vill styra vad knapparna gör.

App-dimmerströmbrytare