Säkerhetsråd

Säkerhetsråd för Hue-produkter

Hue-produkterna ska vara säkra för kunderna. Vi avsätter betydande resurser för att identifiera och åtgärda säkerhetsbrister under utvecklingen av våra produkter. Dessutom samarbetar vi med säkerhetsforskare och andra användare för att åtgärda identifierade brister.

Om du tror att du har hittat en brist, kontakta oss via vårt ansvarsprogram på https://www.signify.com/global/product-security.

Säkerhetsuppdateringar för Hue-produkter

För att skydda användarna rekommenderar vi starkt att du håller ditt Hue-system uppdaterat med den senaste programvaran och bara laddar ned program från de officiella iOS- och Android-appbutikerna.

Information om de senaste programvaruversionerna för Hue Apps, Hue Bridge, Hue Accessories, Hue Lights och Hue Sync finns på vår versionssida.

Du kan säkerställa att ditt Hue-system är helt uppdaterat genom att gå till sidan ’Programvaruuppdatering’ i den officiella Hue-appen. Du hittar den i ’Inställningar’ > ’Programvaruuppdatering’. Vi rekommenderar också att användarna aktiverar ”Automatiska uppdateringar” i det här avsnittet för att säkerställa att den senaste programvaran installeras automatiskt.

Säkerhetsrelaterade frågor

Vad kan jag göra för att säkerställa att mina Philips Hue-produkter inte hackas eller utsätts för en DDoS-attack?
Hur uppdaterar jag mitt Philips Hue-system med den senaste programvaran?
Har ni stöd för äldre versioner av den inbyggda programvaran för Philips Hue-produkter?
Hur vet jag om min programvara är uppdaterad?
Hur aktiverar jag automatiska programvaruuppdateringar för mina Philips Hue-produkter?
Var hittar jag versionsinformationen för programvaruuppdateringarna för Philips Hue?
Vad ska jag göra om jag inte kan installera den senaste inbyggda programvaran på mina produkter?
Vad kan jag göra om min Hue Bridge är länkad till ett okänt eller oönskat konto?
Jag har precis installerat min Hue Bridge och jag ser medlemmar som jag inte känner igen i mitt hem. Vad ska jag göra?
Jag sålde/returnerade min Hue Bridge för ett tag sedan. Varför får jag e-postmeddelanden om att någon ansluter till mitt hem?