Installationsguide

Sådan opsættes et kablet eller batteridrevet Secure kamera

Tilslut et kablet Secure-kamera til dit Philips Hue-system, og føl dig mere sikker i dit hjem.

Før du begynder installationen

• Tilslut dit kamera til strøm, men monter det ikke endnu.
  • Sørg for, at dit Wi-Fi er aktiveret, og at din internetforbindelse er stærk.
  • Log ind på din Philips Hue konto. Har du ikke en? Opret en her!
  • Din Hue Bridge burde allerede være tilsluttet, forbundet til Wi-Fi og føjet til din Philips Hue app. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du først installere din Hue Bridge.

Installer et kablet eller batteridrevet Secure kamera

Sådan tilføjer du dit kamera til Philips Hue appen

1. Åbn Philips Hue appen.
  2. Gå til Indstillinger.
Philips Hue appen, der viser fanen Indstillinger

3. Tryk på Kameraer.

4. Tryk på Tilføj kameraer, og følg vejledningen på skærmen.
Philips Hue app, der viser kameraindstillinger. Alt text: Philips Hue appen, der viser kameraopsætningsskærmen

5. Når den er parret, skal du kontrollere, at kameraets livestream er tilgængelig.

Philips Hue app, der viser livevisning af et Secure kamera i Sikkerhedscenteret

Når du har færdiggjort opsætningen

• Monter dit kamera, eller sæt den på bordholderen.
  • Har du et batteridrevet kamera? Sørg for, at det er fuldt opladet før montering.

Har du brug for hjælp?

• Hvis du har brug for hjælp til at installere dit kablede Philips Hue Secure kamera, kan du gennemse ofte stillede spørgsmål eller kontakte kundesupport.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke