Crafted from light, powered by performance

Et spændende partnerskab med Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Løft din Grand Prix-oplevelse med særtilbud på TV-surround-belysning.

Ny

De nyeste lamper og belysningsfunktioner

Kun på Philips-hue.com 

Sammensæt dit eget startsæt 

Nyhed

Solo lysstrip

Kun til dig

Bundles til enhver lejlighed

Hvad kan Philips Hue

Med Philips Hue intelligent belysning, en Bridge og Philips Hue appen har du et intelligent belysningssystem, der kan meget andet end blot at tænde og slukke lyset.

Alle funktionerne

Automatiser dit lys, tilføj intelligent tilbehør, synkroniser din belysning med skærmen – Philips Hue er spækket med funktioner, der gør intelligent belysning ekstraordinær.

Sådan fungerer det

Hvad er en Bridge, og hvorfor har du brug for den? Se, hvordan Philips Hue fungerer, og hvor nemt du kan komme i gang.

...og hvad du kan med Philips Hue

Fra blot at lave en stemning til at skabe fordybende oplevelser, når du ser TV, spiller et spil eller lytter til musik, giver Philips Hue dig flere fordele, end du troede var muligt.

Stemning

Skab den rette stemning

Underholdning

Fordyb dig

Sikkerhed

Føl dig tryg

Velbefindende

Få det bedre

Shop efter rum

Philips Hue har pærer og lamper til alle rum, både til indendørs og udendørs. Udforsk de forskellige rum: stue, køkken, soveværelse, badeværelse m.fl. for at se, hvilke produkter vi anbefaler til hvert rum.

Kompatibelt med Philips Hue

Philips Hue er kompatibelt med mange andre Smart Home enheder, platforme og assistenter og er med til at gøre dit liv mere bekvemt.

*Når en pære viser "Op til" et vist antal lumen i dens specifikationer, er det pærens maksimale lysudbytte, der vises. Det viser, hvor kraftigt pæren kan lyse ved 2700 K (hvide pærer) eller 4000 K (White Ambiance- eller Hue White and Color Ambiance-pærer). Få mere at vide om lysstyrke