Installationsguide för Philips Hue

Välj vilken typ av produkt du har nedan för att lära dig hur du ansluter den till ditt smarta belysningssystem.

Startpaket

Få instruktioner om hur du installerar ett startpaket.

Ljuskällor och lampor

Få instruktioner om hur du ställer in ljuskällor, golvlampor, bordslampor, armaturer och mycket mer.

Ljuskällor som inkluderar ett tillbehör

Få instruktioner om hur du konfigurerar lampor som följer med ett tillbehör, till exempel en dimmerströmbrytare eller smart button.

Utomhusbelysning

Få instruktioner om hur du ställer in utomhusbelysning.

Tillbehör

Få instruktioner om hur du konfigurerar en Hue sync box eller andra tillbehör.

Säkerhet

Få instruktioner om hur du konfigurerar övervakningskameror och sensorer.

Kontakta oss

Vi hjälper gärna dig

Besök oss på våra sociala medier

Svarstid: 1 timme. Tillgänglig dygnet runt.

Facebook

Twitter

Instagram

Produkt, kampanj och garanti

Måndag–fredag kl. 8.00–20.00 EST

1-800-555-0050

Skicka formulär

*När en ljuskälla visar "Upp till" ett visst antal lumen i sina specifikationer visar den det maximala ljusflödet för ljuskällan. Det visar hur ljus ljuskällan kan bli vid 2 700 K (White-ljuskälla) eller 4 000' K (White Ambiance- eller White & Color Ambiance-ljuskälla). Läs mer om ljusstyrka