Så här konfigurerar du smart belysning utomhus

Hur du ansluter en Hue Bridge

Med en Hue Bridge får du tillgång till hela utbudet av smarta belysningsfunktioner – och det är enkelt att ansluta din belysning utomhus.

Innan du börjar

Är din Hue Bridge ansluten och tillagd i din Hue-app?

Din Hue Bridge ska redan vara ansluten, ansluten till Wi-Fi och tillagd i Hue-appen. Om du inte har gjort det ännu ska du först installera din Hue Bridge.

Lär dig hur du installerar din Hue Bridge

Har du installerat din Hue-utomhusbelysning?

Installera din Hue-utomhusbelysning där du vill och slå enkelt på knappen när du är klar. Om du är osäker på installationen, se manualen som medföljde Hue-utomhusbelysningen.

Ställ in din utomhusbelysning med en Hue Bridge

1. Öppna din Hue-app.
  2. Gå till Hem-knappen och tryck på tre punkter (…) ikonen.
Hue-app

3. Tryck på Lägg till ljus.

Lägg till lampor

4. Tryck på Sök. Om Hue-appen inte hittar ditt ljus anger du produktens serienummer.

Sök

5. När den nya belysningen är installerad, Starta installeringen. Du kan nu namnge dina nya lampor och tilldela dem olika kategorier eller namn.

Tryck och håll inne

6. Flytta de nya lamporna till ett befintligt Rum eller skapa ett nytt.

Det finns ett annat sätt att lägga till smart belysning i appen. Gå till Inställningar tryck på Lampor och tryck på plusikonen (+).