Hue Dimmer switch -himmenninkytkimen määritys

Hue Dimmer switch -himmenninkytkin voidaan yhdistää järjestelmään kahdella tavalla: Hue Bridgen tai Bluetoothin avulla.

Luo yhteys Hue Bridgellä

Luo yhteys Bluetoothilla

Luo yhteys Hue Bridgella

Hue Bridgen avulla voit räätälöidä Hue Dimmer switch -himmenninkytkimen, ja asennus käy helposti.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?

Hue Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Hue Bridgeä, tee se ensiksi.

Lue lisää Hue Bridgen määrittämisestä

Määritä Hue Dimmer switch -himmenninkytkin Hue Bridgella

1. Avaa Hue-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-välilehdelle ja napauta Lisävarusteet
Asetukset

3. Napauta Lisää lisävaruste.

Lisää lisävaruste

4. Napauta Hue Dimmer switch

5. Jos himmenninkytkimesi paristolokerosta törröttää muovikaistale, poista se. Himmenninkytkimen tulisi vilkkua oranssina. Jos himmenninkytkimessä ei ole muovikaistaletta tai himmenninkytkin ei vilku, pidä himmenninkytkimen takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes kytkin alkaa vilkkua.

Hue Dimmer switch -himmenninkytkin

6. Kun Hue-sovellus on löytänyt himmenninkytkimen, noudata näytön ohjeita. Voit valita, mitä huonetta tai aluetta himmenninkytkin ohjaa ja mitä painikkeita painamalla tapahtuu.

Sovelluksen himmenninkytkin

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua himmenninkytkimen määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue Dimmer switch -himmenninkytkin – UKK >

Siirry tukeen >

Luo yhteys Bluetoothilla

1. Pidä himmenninkytkintä ylhäällä sen valon kohdalla, jota haluat ohjata. Pysy korkeintaan 15 senttimetrin etäisyydellä valosta.

Napauta himmenninkytkintä

2. Pidä ON-painiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes vihreä valo alkaa vilkkua.

3. Toista jopa 10 lampulle.

4. Voit poistaa valon Hue Dimmer switch -himmenninkytkimestä toistamalla samat toimet, mutta pidä OFF-painiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta