Tukikäytännön päättyminen

1. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue Bridge)
  2. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue ‑valot, ‑laitteet ja ‑lisävarusteet – muut kuin Philips Hue Bridge)
  3. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue ‑mobiilisovellukset)
  4. Philips Huen tuen päättymiskäytäntö
  5. Philips Hue ‑tuotteiden tuen nykyinen tila

Katso Philips Hue ‑tuotteiden nykyinen tila osiosta 5. Jos tämän tuen päättymiskäytännön käyttöehdot ovat ristiriidassa Philips Hue -tuotteita koskevan rajoitetun takuun kanssa, sovelletaan tämän tuen päättymiskäytännön käyttöehtoja. Voimme aika ajoin päivittää tämän tuen päättymiskäytännön. Julkaisemme tällöin päivitetyn käytännön Philips Hue ‑sivustossa.

1. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue Bridge)

Ohjelmistopäivityksiä, verkkopalveluita ja yhteensopivuutta koskeva tärkeä ilmoitus

Kiitos ostoksestasi.

Philips Hue Bridge on tarkoitettu yhdistettäväksi Internetiin. Philips Hue Bridge vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä suoraan Signifylta (entinen Philips Lighting), kun se yhdistetään Internetiin yhdistettyyn reitittimeen ja sitä käytetään yhdessä virallisen Philips Hue ‑mobiilisovelluksen kanssa.

Signify aikoo toimittaa Philips Hue Bridge ‑laitteeseesi mahdollisia merkittäviä ympäristön ominaisuuksien vuoksi tehtäviä päivityksiä vähintään 1 (yhden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostettiin valtuutetulta jälleenmyyjältä, jos laitteisto on yhteensopiva päivitysten kanssa.

Lisäksi Signify aikoo tukea Philips Hue Bridge ‑laitetta tietoturvan, laadun ja esimerkiksi verkkopalveluidemme kanssa yhteensopivuuden vuoksi tarvittavilla päivityksillä sekä Philips Hue ‑mobiilisovelluksen uusimmilla versioilla vähintään 3 (kolmen) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostettiin valtuutetulta jälleenmyyjältä.*

Näiden ajanjaksojen päätyttyä Signify voi valintansa mukaan jatkaa ohjelmistopäivitysten toimittamista ja/tai yhteensopivuuden verkkopalveluiden ja/tai Philips Hue ‑mobiilisovellusten kanssa varmistamista harkintansa mukaan. Jos ohjelmistopäivitysten toimittaminen ja/tai yhteensopivuuden verkkopalveluiden ja/tai Philips Hue ‑mobiilisovellusten kanssa varmistaminen kuitenkin lopetetaan, on suositeltavaa hankkia Philips Hue Bridgen uusi versio.

Philips Hue Bridge -versioon 1 ei ole tehty ohjelmistopäivityksiä 30.4.2020 jälkeen, ja yhteensopivuus verkkopalvelumme kanssa päättyi tuolloin. Hue Bridge -versiota 1 voidaan ohjata vain paikallisesti Philips Hue Bridge ‑mobiilisovelluksen version 1 avulla.

*) Yhteensopivuus verkkopalveluidemme kanssa edellyttää, että Philips Hue Bridge pidetään ajan tasalla. Yhteensopivuus säilytetään vähintään kolmen ohjelmistoversion ajan, ellei tukea ole rajoitettava tärkeiden tietoturvapäivitysten vuoksi. Yhteensopivuus virallisten Philips Hue ‑mobiilisovellusten kanssa edellyttää, että Hue Bridge -ohjelmiston versio on aina uusin.

2. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue ‑valot, ‑laitteet ja ‑lisävarusteet – muut kuin Philips Hue Bridge)

Ohjelmistopäivityksiä, toimintoja, verkkopalveluita ja yhteensopivuutta koskeva tärkeä ilmoitus

Kiitos ostoksestasi.

Philips Hue ‑valot, ‑laitteet ja ‑lisävarusteet (muut kuin Philips Hue Bridge) (joihin tässä osiossa 2 viitataan nimellä ”Tuote”) pystyvät vastaanottamaan päivityksiä suoraan Signifylta (entinen Philips Lighting), kun ne yhdistetään viralliseen Philips Hue ‑mobiilisovellukseen Internet-yhteyden välityksellä.**

Signify aikoo toimittaa laitteeseesi mahdollisia merkittäviä ympäristön ominaisuuksien vuoksi tehtäviä päivityksiä vähintään 1 (yhden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostettiin valtuutetulta jälleenmyyjältä, jos laitteisto ja/tai järjestelmä on yhteensopiva päivitysten kanssa. Siksi jotkin toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa tuotteissa, kuten ajoittain ilmoitamme Philips Hue ‑sivustossa (osana tätä tuen päättymiskäytäntöä tai muulla tavalla) tai (soveltuvin osin) virallisessa Philips Hue ‑mobiilisovelluksessa.

Lisäksi Signify aikoo tukea laitteitasi tietoturvan, laadun ja esimerkiksi verkkopalveluidemme kanssa yhteensopivuuden vuoksi tarvittavilla päivityksillä sekä (soveltuvin osin) Philips Hue Bridge -laitteen ja Philips Hue ‑mobiilisovelluksen uusimmilla versioilla vähintään 5 (viiden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostettiin valtuutetulta jälleenmyyjältä.*

Tämän ajanjakson päätyttyä Signify voi valintansa mukaan jatkaa ohjelmistopäivitysten toimittamista ja/tai yhteensopivuuden verkkopalveluiden ja/tai mobiilisovellusten kanssa varmistamista harkintansa mukaan. Jos ohjelmistopäivitysten toimittaminen ja/tai yhteensopivuuden verkkopalveluiden ja/tai mobiilisovellusten kanssa varmistaminen kuitenkin lopetetaan, on suositeltavaa hankkia tuotteen uusinta sukupolvea edustava malli.

** Koska Philips Hue HDMI sync box muodostaa yhteyden suoraan Wi-Fi-verkkoon, se päivittyy automaattisesti uusimpaan ohjelmistoversioon. Yhteensopivuuden varmistamiseksi Philips Hue ‑mobiilisovellusten kanssa Philips Hue HDMI sync box on pidettävä ajan tasalla.

*) Yhteensopivuus verkkopalveluidemme kanssa edellyttää, että Philips Hue Bridge pidetään ajan tasalla. Yhteensopivuus säilytetään vähintään kolmen (3) ohjelmistoversion ajan, ellei tukea ole rajoitettava tärkeiden tietoturvapäivitysten vuoksi. Yhteensopivuus virallisten Hue-mobiilisovellusten kanssa edellyttää, että Hue Bridge ‑ohjelmiston versio on aina uusin.

3. Tuen päättymiskäytäntö (Philips Hue ‑mobiilisovellukset)

Jotta asiakkaamme voivat myös jatkossa nauttia parhaasta mahdollisesta älyvalaistuksen käyttökokemuksesta, Philips Hue ‑mobiilisovelluksista julkaistaan säännöllisesti uusia ja parannettuja versioita. Pidätämme itsellämme oikeuden poistaa, siirtää, muuttaa tai yhdistää ominaisuuksia mobiilisovelluksistamme ilman erillistä ilmoitusta. Voimme ajoittain päättää myös mobiilisovelluksen poistamisesta käytöstä, jos katsomme, että sen erillinen toiminto ei enää ole hyödyllinen. Tällöin ilmoitamme toiminnon poistamisesta käytöstä tällä tukisivulla [3 kuukautta] ennakkoon. Käytöstä poistettujen mobiilisovellusten päivitykset lakkautetaan, eivätkä mobiilisovellukset ole enää ladattavissa.

Aiomme tukea Philips Hue ‑mobiilisovelluksiamme vähintään kahdessa viimeisimmässä iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien pääversioissa.

Hue Bridge -mobiilisovelluksen versioon 1 ei ole tehty ohjelmistopäivityksiä 30.4.2020 jälkeen, ja yhteensopivuus verkkopalvelumme kanssa päättyi tuolloin. Philips Hue Bridge -mobiilisovelluksen version 1 tuki päättyy ja mobiilisovellus poistetaan käytöstä 30.4.2022. Käytöstä poistamiseen asti Philips Hue Bridge -mobiilisovelluksen versio 1 on saatavilla osoitteesta https://www.philips-hue.com/app.

4. Philips Huen tuen päättymiskäytäntö

Tuotteet Yhteensopivuus Philips Hue ‑pilven kanssa Yhteensopivuus Philips Hue ‑mobiilisovelluksen kanssa Tietoturva-, laatu- ja yhteensopivuuskorjaustiedostot
Philips Hue Bridge -silta Vähintään 3 vuotta (vain edelliset 3 ohjelmistoversiota) * Vähintään 3 vuotta (vain edellinen ohjelmistoversio) Vähintään 3 vuotta (kaikki ohjelmistoversiot)
Philips Hue ‑valot, ‑laitteet ja ‑lisävarusteet (muut kuin Philips Hue Bridge) n/a Vähintään 5 vuotta Vähintään 5 vuotta
V1 Hue Bridge 30.4.2020 asti 29.4.2019 jälkeen Philips Hue Bridge v1 ‑sovelluksella  Q1 2020 saakka
Philips Hue ‑mobiilisovellukset

Alkaa hetkestä, jolloin Signify lopettaa tuotteen tämän version myymisen.

*Mahdollisia tärkeitä tietoturvakorjaustiedostoja lukuun ottamatta.

5. Philips Hue ‑tuotteiden tuen nykyinen tila

Seuraavien tuotteiden tukijakso on päättymässä:

Tuote Tuen päättymisen alkamispäivä
Hue Bridge v1 30.4.2020
Hue Bridge v1 ‑mobiilisovellus 30.4.2022

Seuraavien tuotteiden aktiivinen tuki on voimassa:

Tuote
Hue Bridge v2
Kaikki Hue-merkkiset valot
Kaikki Hue-merkkiset lisävarusteet
Kaikki Hue-merkkiset laitteet (HDMI sync box)