Muutoksia Hue-tukeen

Tuen päättyminen

1. Tuen päättyminen (Hue Bridge)
  2. Tuen päättyminen (valot ja lisävarusteet)
  3. Tärkeä tiedote Hue Bridge v1-käyttäjille
  4. Hue-tuki päättyy
  5. Hue-tuotteiden tuen nykyinen tila

Katso Hue-tuotteiden nykyinen tila osiosta 5. Jos tämän tukikäytännön päättymismenettelyn käyttöehdot ovat ristiriidassa Philips Hue -tuotteita koskevan rajoitetun takuun kanssa, sovelletaan tämän tukikäytännön päättymismenettelyn käyttöehtoja.

1. Tuen päättyminen (Hue Bridge)

Tärkeitä ohjelmistopäivityksiä, verkkopalveluita ja yhteensopivuuksia koskeva ilmoitus

Kiitos ostoksestasi.

Hue Bridge on tarkoitettu yhdistettäväksi Internetiin. Hue Bridge vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä suoraan Signifyltä (entinen Philips Lighting), kun se liitetään Internetiin yhdistettyyn reitittimeen ja sitä käytetään yhdessä virallisen Hue-mobiilisovelluksen kanssa.

Signify toimittaa Hue Bridge -laitteeseesi ohjelmistopäivityksiä vähintään 1 (yhden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostetaan valtuutetulta jälleenmyyjältä, jos laitteisto on yhteensopiva päivitysten kanssa.

Lisäksi Signify tukee Hue Bridge -laitteita tietoturvan, laadun ja verkkopalveluidemme yhteensopivuuden vuoksi tarvittavilla päivityksillä sekä Hue-mobiilisovelluksen uusimmilla versioilla vähintään 3 (kolmen) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostetaan valtuutetulta jälleenmyyjältä.*

Näiden ajanjaksojen päätyttyä Signify voi valintansa mukaan jatkaa ohjelmistopäivitysten tarjoamista ja/tai verkkopalveluiden ja/tai mobiilisovellusten yhteensopivuuden varmistamista harkintansa mukaan. Jos ohjelmistopäivitysten toimittaminen ja/tai yhteensopivuuden varmistaminen verkkopalveluiden ja/tai mobiilisovellusten kanssa kuitenkin lopetetaan, on suositeltavaa hankkia tuotteen uusin versio.

*) Yhteensopivuus verkkopalveluidemme kanssa edellyttää, että Hue Bridge pidetään ajan tasalla. Yhteensopivuus säilytetään vähintään kolmen ohjelmistoversion ajan, ellei tukea ole rajoitettava tärkeiden tietoturvapäivitysten vuoksi. Yhteensopivuus virallisten Hue-mobiilisovellusten kanssa edellyttää, että Hue Bridge -ohjelmiston versio on aina uusin.

2. Tuen päättyminen (valot ja lisävarusteet)

Tärkeä ohjelmistopäivityksiä, verkkopalveluita ja yhteensopivuuksia koskeva ilmoitus

Kiitos ostoksestasi.

Hue-valot ja -tarvikkeet voivat vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä suoraan Signifylta (entinen Philips Lighting), kun ne liitetään Internetiin yhdistettyyn viralliseen Hue Bridge -laitteeseen ja niitä käytetään yhdessä virallisen Hue-mobiilisovelluksen kanssa.

Signify toimittaa laitteeseesi mahdollisia sovellusympäristön ominaisuuksien vuoksi tehtäviä päivityksiä vähintään 1 (yhden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostetaan valtuutetulta jälleenmyyjältä, jos laitteisto on yhteensopiva päivitysten kanssa.

Lisäksi Signify aikoo tukea laitetta tietoturvan, laadun ja esimerkiksi verkkopalveluidemme kanssa yhteensopivuuden vuoksi tarvittavilla päivityksillä sekä Hue Bridge -laitteen ja Hue-mobiilisovelluksen uusimmilla versioilla vähintään 5 (viiden) vuoden ajan alkaen siitä, kun se ostetetaan valtuutetulta jälleenmyyjältä.*

Tämän ajanjakson päätyttyä Signify voi valintansa mukaan jatkaa ohjelmistopäivitysten toimittamista ja/tai yhteensopivuuden varmistamista harkintansa mukaan. Jos ohjelmistopäivitysten toimittaminen ja/tai yhteensopivuuden varmistaminen kuitenkin lopetetaan, on suositeltavaa hankkia tuotteen uusi versio.

*) Yhteensopivuus verkkopalveluidemme kanssa edellyttää, että Hue Bridge pidetään ajan tasalla. Yhteensopivuus säilytetään vähintään kolmen ohjelmistoversion ajan, ellei tukea ole rajoitettava tärkeiden tietoturvapäivitysten vuoksi. Yhteensopivuus virallisten Hue-mobiilisovellusten kanssa edellyttää, että Hue Bridge -ohjelmiston versio on aina uusin.

3. Tärkeä tiedote Hue Bridge v1-käyttäjille

29. huhtikuuta 2019

Signify (entinen Philips Lighting) esitteli Hue Bridge -version 1 yli viisi vuotta sitten. Tämän jälkeen on esitelty uusia ja paranneltuja Bridge-versioita. Jotta asiakkaamme saavat jatkossakin parhaita älyvalaistuksen käyttökokemuksia, Signify on päättänyt lopettaa ohjelmistopäivitysten ja verkkopalvelujen tarjoamisen Hue Bridge -versiolle 1 ja keskittyä tukemaan Hue Bridge v2 -ekosysteemiä.

Tästä päivästä alkaen Signify ei enää julkaise Hue Bridge -versioon 1 tehtäviä päivityksiä. Signify kuitenkin julkaisee Hue Bridge -versiota 1 varten jatkossakin tietoturvan ja laadun sekä verkkopalveluidemme ja Hue-mobiilisovelluksen yhteensopivuuden vuoksi tarvittavia päivityksiä.*

Hue Bridge -versioon 1 ei toimiteta ohjelmistopäivityksiä 30. huhtikuuta 2020 jälkeen. Tuolloin yhteensopivuus verkkopalvelumme kanssa päättyy, joten Hue Bridge -versiota 1 voidaan ohjata vain paikallisesti Philips Hue Bridge -sovelluksen version 1 avulla.

Vaikka version 1 Hue Bridge saattaa toimia sovellustemme vanhempien versioiden ja/tai kolmansien osapuolien ohjelmistojen avulla tämän päivämäärän jälkeen, on suositeltavaa ottaa käyttöön uusi Hue Bridge -versio. Kun palvelu päättyy, Signify ei voi enää taata Bridge-version 1 turvallisuutta.

Tämä ei vaikuta muiden Hue Bridge -versioiden tukeen. Version 1 Hue Bridge voidaan erottaa uudemmista versioista muotonsa perusteella; version 1 laitteet ovat pyöreitä, kun taas uudemmat versiot ovat neliömäisiä.

Lue lisää osoitteessa: https://www.philips-hue.com Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

*) Yhteensopivuus verkkopalveluidemme kanssa edellyttää, että Hue Bridge pidetään ajan tasalla. Yhteensopivuus säilytetään vähintään kolmen ohjelmistoversion ajan, ellei tukea ole rajoitettava tärkeiden tietoturvapäivitysten vuoksi. Yhteensopivuus virallisten Hue-mobiilisovellusten kanssa edellyttää, että Hue Bridge -laitteen versio on aina uusin.

4. Hue-tuki päättyy

Tuotteet Yhteensopivuus Hue-pilvipalvelun kanssa Yhteensopivuus Hue-mobiilisovelluksen kanssa Tietoturva-, laatu- ja yhteensopivuuspäivitykset
Hue Bridge  Vähintään 3 vuotta (vain edelliset 3 ohjelmistoversiota) * Vähintään 3 vuotta (vain viimeisin ohjelmistoversio) Vähintään 3 vuotta (kaikki ohjelmistoversiot)
Hue-laite n/a Vähintään 5 vuotta Vähintään 5 vuotta
V1 Hue Bridge 30. huhtikuuta 2020 asti 29. huhtikuuta 2019 jälkeen, kun käytössä on Philips Hue Bridge v1 -sovellus Q1 2020 saakka

Alkaa hetkestä, jolloin Signify lopettaa tuotteen tämän version myymisen.

*Mahdollisia tärkeitä tietoturvakorjaustiedostoja lukuun ottamatta.

5. Hue-tuotteiden tuen nykyinen tila

Seuraavien tuotteiden tukijakso on päättymässä:

Tuote Tuen päättymisen alkamispäivä
Hue Bridge V1
30. huhtikuuta 2020

Seuraavien tuotteiden aktiivinen tuki on voimassa:

Tuote
Hue Bridge V2
Kaikki Hue-merkkiset valot
Kaikki Hue-merkkiset lisävarusteet