Evästekäytäntö

Evästeitä koskevan lausunnon voimaantulopäivä

28 tammikuuta 2019

Lisätietoja evästeistä

Signify pyrkii varmistamaan, että käyttäjän käyttökokemus verkossa sekä Signifyin sivustojen välityksellä tapahtuva viestintä on mahdollisimman informatiivinen, asianmukainen ja käyttäjää tukeva. Tähän pyritään muun muassa käyttämällä evästeitä sekä muita vastaavia tekniikoita, joiden avulla käyttäjästä tallennetaan sivustovierailutietoja käyttäjän omaan tietokoneeseen. Signifyille on tärkeää, että käyttäjät tietävät, millaisia evästeitä Signifyin sivustoissa käytetään ja mikä on evästeiden käyttötarkoitus. Tällä tavoin voidaan varmistaa käyttäjien mahdollisimman hyvä tietosuoja ja sivuston käyttömukavuus. Jäljempänä on lisätietoja sivustossa sekä sivuston kautta käytössä olevista evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista. Tämä lausunto ei ole sopimus, vaan siinä on esitetty tietosuojaan ja evästeiden käyttöön liittyvät tiedot.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat oman tietokoneesi kiintolevylle, kun käyt tietyissä sivustoissa. Signifyillä  voi olla käytössään myös vastaavia tekniikoita, kuten pikselitunnisteita tai verkkojäljitteitä. Yhtenäisyyden vuoksi kaikkia näitä tekniikoita kutsutaan yhteisnimityksellä "evästeet".

Miksi evästeitä käytetään?

Evästeitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Niiden avulla voidaan esimerkiksi osoittaa, että olet jo aiemmin vieraillut Signifyin sivustossa sekä tunnistaa, mitkä sivuston osat kiinnostavat sinua eniten. Evästeiden avulla voidaan myös parantaa verkon käyttökokemustasi tallentamalla sivustovierailun aikana käytetyt asetukset.

Kolmansien osapuolten evästeet

Kolmannet osapuolet (Signifyin ulkopuoliset tahot) voivat myös tallentaa evästeitä tietokoneeseesi, kun vierailet Signifyin sivustoissa. Nämä epäsuorat evästeet ovat samanlaisia kuin tavalliset evästeet, mutta ovat peräisin joltakin muulta kuin vierailemasi Signifyin sivuston toimialueelta.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta