Hue Sync Boxin määritys

Hue Sync Boxin avulla voit kokea valaistuksen kaikkialla ympärilläsi – älyvalot vilkkuvat, tanssivat ja vaihtavat väriä TV-näytön tapahtumien mukaan.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?

Bridgen tulee nyt olla kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Bridgeä, tee se ensin.

Lue lisää Bridgen määrittämisestä

Onko sinulla Philips Hue -sovellus ?

Lataa Philips Hue -sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. Varmista, että mobiililaitteesi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Bridge.

Oletko asentanut Hue Sync Boxin?

Liitä Hue Sync Box virtalähteeseen ja televisioon. Ellet ole varma asennuksesta, katso ohjeet Hue Sync Boxin mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Yhdistä lisävaruste Hue-järjestelmään

1. Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön mobiililaitteessasi.
  2. Avaa Philips Hue -sovellus. Siirry Synkronointi-välilehdelle, paina Aloita heti ja seuraa näytön ohjeita.
Haetaan Hue Sync Boxia

3. Valitse Wi-Fi-verkko ja napauta Yhdistä. Anna pyydettäessä Wi-Fi-verkon salasana.

4. Pidä Hue Sync Boxin virtapainiketta painettuna.

5. Kun yhteys on vahvistettu, napauta Hae

6. Paina Hue Bridgen painiketta.

Yhdistä Hue Bridge

7. Valitse Philips Hue -sovelluksessa olemassa oleva viihdealue, jota haluat käyttää Hue sync boxin kanssa. Ellet ole vielä luonut viihdealuetta, voit tehdä sen Hue-sovelluksessa.

8. Nimeä HDMI-tulot. Esimerkiksi HDMI 1 voi olla pelikonsolin nimi.

Yhdistä Hue Sync Box

9. Valinnainen: Yhdistä TV:n kaukosäädin Hue Sync Boxiin.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua Hue Sync Boxin määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue Sync Box – UKK >

Siirry tukeen >

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta