Hue-ulkotunnistimen määritys

Luo yhteys Hue Bridgella

Hue Bridgen avulla pääset käyttämään kaikkia älyvalaistusominaisuuksia, ja asennus käy helposti.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?

Hue Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Hue Bridgeä, tee se ensiksi.

Lue lisää Hue Bridgen määrittämisestä

Yhdistä lisävaruste Hue-järjestelmään

1. Avaa Hue-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-välilehdelle ja napauta Lisävarusteet.
Asetukset

3. Napauta Lisää lisävaruste.

Lisää lisävaruste

4. Napauta Hue-ulkotunnistin.

5. Poista seinäkiinnike ulkotunnistimen taka-osasta, jotta saat näkyviin asennuspainikkeen.

6. Pidä asennuspainiketta painettuna, kunnes ulkotunnistin alkaa vilkkua.

7. Kun Hue-sovellus on löytänyt liiketunnistimen, noudata näytön ohjeita. Voit valita, mitä huonetta tai aluetta liiketunnistin ohjaa ja mitä tapahtuu, kun se laukaistaan.

Lisää liiketunnistin

Kun asennus on valmis

Asenna Hue-ulkotunnistin

Sijoita Hue-ulkotunnistin sinne, missä haluat sen sytyttävän valosi. Ellet ole varma asennuksesta, katso ohjeet Hue-ulkotunnistimen mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua Hue-ulkotunnistimen määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue-ulkotunnistin – UKK >

Siirry tukeen >

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta