Hue Smart button -älypainikkeen määritys

Hue-älypainike voidaan yhdistää järjestelmään kahdella tavalla: Hue Bridgen tai Bluetoothin avulla.

Luo yhteys Hue Bridgellä

Luo yhteys Bluetoothilla

Luo yhteys Hue Bridgella

Hue Bridgen avulla voit räätälöidä Hue Smart button -älypainikkeen, ja asennus käy helposti.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?

Hue Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Hue Bridgeä, tee se ensiksi.

Lue lisää Hue Bridgen määrittämisestä

Määritä Hue Smart button -älypainike Hue Bridgellä

1. Aktivoi laite pitämällä älypainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan.
  2. Avaa Hue-sovellus.
  3. Siirry Asetukset-välilehdelle ja napauta Lisävarusteet
Asetukset

4. Napauta Lisää lisävaruste.

Lisää lisävaruste

5. Napauta Hue Smart button

6. Kun Hue-sovellus on löytänyt älypainikkeen, noudata näytön ohjeita. Voit valita, mitä huonetta tai aluetta älypainike ohjaa ja mitä älypainiketta painamalla tapahtuu.

Hue Smart button -älypainike

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua älypainikkeen määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue Smart button -älypainike – UKK >

Siirry tukeen >

Luo yhteys Bluetoothilla

1. Pidä Hue Smart button -älypainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan, kunnes se alkaa vilkkua.

Hue Smart button -älypainike

2. Pidä älypainiketta ylhäällä sen valon kohdalla, jota haluat ohjata. Pysy korkeintaan 15 senttimetrin etäisyydellä valosta.

3. Toista jopa 10 lampulle.

4. Voit poistaa valon Hue Smart button -älypainikkeesta toistamalla samat toimet, mutta pidä painiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta