Hue Tap dial switch -kytkimen määrittäminen

Luo yhteys Hue Bridgellä

Hue Bridgen avulla pääset käyttämään kaikkia älyvalaistusominaisuuksia, ja Hue Tap dial switch -kytkimen yhdistäminen käy helposti.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?
Hue Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Hue Bridgeä, tee se ensiksi.

Lue lisää Hue Bridgen määrittämisestä

Oletko asentanut Hue Tap dial switch -kytkimen?
Ellet ole varma asennuksesta, katso ohjeet Hue Tap dial switch -kytkimen mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Ota käyttöön Tap dial switch -kytkin

1.  Avaa Hue-sovellus.

2.  Siirry Asetukset-välilehdelle ja napauta Lisävarusteet.

Yhdistä Tap Dial Switch

3.  Napauta sinistä plusmerkkiä näytön yläreunassa.

Yhdistä Tap Dial Switch

4.  Napauta Tap dial switch ja noudata näytön ohjeita.

Yhdistä Tap Dial Switch

5.  Kun Hue-sovellus on löytänyt Tap dial switch -kytkimen, voit valita, mitä huonetta tai aluetta kytkin ohjaa ja mitä painikkeita painamalla tapahtuu.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua Tap dial switch -kytkimen käyttöönotossa, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue Tap dial switch UKK>

Siirry tukeen >

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta