Himmenninkytkimellä tai älypainikkeella varustettujen lamppujen määritys

Hue-älyvalo voidaan yhdistää järjestelmään kahdella tavalla: Hue Bridgen tai Bluetoothin avulla.

Luo yhteys Hue Bridgella

Luo yhteys Bluetoothilla

Luo yhteys Hue Bridgella

Hue Bridgen avulla pääset käyttämään kaikkia älyvalaistusominaisuuksia, ja asennus käy helposti.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko Hue Bridge yhdistetty ja lisätty Hue-sovellukseen?

Hue Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Hue-sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Hue Bridgeä, tee se ensiksi.

Lue lisää Hue Bridgen määrittämisestä

Oletko asentanut Hue-lampun?

Kierrä polttimot paikoilleen, yhdistä lamput ja kytke virta. Ellet ole varma asennuksesta, katso ohjeet Hue-lampun mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Määritä lamppu Hue Bridge -yhteyden kautta

1. Avaa Hue-sovellus.
  2. Siirry Koti-välilehdelle ja napauta kolmen pisteen (…) kuvaketta.
Hue-sovellus

3. Napauta Lisää valoja.

Lisää valoja

4. Napauta Hae. Ellei Hue-sovellus löydä valoa, syötä tuotteen sarjanumero.

Hae

5. Kun uusi valo on löytynyt, napauta Aloita määritys. Voit nyt nimetä uudet valosi ja määrittää heille tyypin.

Napauta ja pidä painettuna

6. Siirrä uudet valot olemassa olevaan huoneeseen tai luo uusi.

7. Mukana toimitettu lisävaruste on jo yhdistetty lamppuusi, joten voit käyttää sitä heti oletusasetuksilla. Jos kuitenkin haluat räätälöidä himmenninkytkimen tai älypainikkeen, se on lisättävä Hue-sovellukseen. Pidä himmenninkytkimen tai älypainikkeen takana olevaa nollauspainiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan.

8. Siirry Hue-sovelluksessa Asetukset-välilehdelle ja napauta Lisävarusteet.

9. Napauta Lisää lisävaruste.

10. Napauta lisävarusteesi mukaan Hue Dimmer switch tai Hue Smart button. Noudata näytön ohjeita. Hue-sovellukseen voi lisätä valoja myös näin: siirry Asetukset-välilehdelle, napauta Valot ja napauta plus (+) -kuvaketta.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua polttimon tai lampun määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Hue Bridge – UKK >

Hue-sovellus – UKK >

Siirry tukeen >

Luo yhteys Bluetoothilla

Yhdistä jopa kymmenen yhteen huoneeseen asennettua valoa Philips Huella ja Bluetoothilla – kätevin tapa aloittaa älyvalaistuksen käyttö.

Ennen määrityksen aloittamista

Onko valosi Bluetooth-yhteensopiva?

Etsi tuotteen pakkauksesta Bluetooth-kuvaketta, joka kertoo tuotteen olevan Bluetooth-yhteensopiva. Ellet näe Bluetooth-kuvaketta, voit yhdistää tuotteesi Hue Bridgeen.

Lampun Bluetooth

Onko sinulla Hue Bluetooth -sovellus?

Lataa Hue Bluetooth -sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Oletko asentanut Hue-lamput tai -valaisimet?

Kierrä polttimot paikoilleen, yhdistä lamput ja kytke virta. Ellet ole varma asennuksesta, katso ohjeet Hue-tuotteen mukana toimitetusta käyttöoppaasta.

Yhdistä valoja Hue-järjestelmään

1. Varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön mobiililaitteessasi.
  2. Avaa Hue Bluetooth -sovellus.
Määritä lamppu tai valaisin Bluetooth-yhteyden kautta

3. Siirry kohtaan Asetukset > Valot ja napauta näytön oikeasta yläkulmasta plus (+) -kuvaketta.

Siirry asetuksiin ja valoihin

4. Hue Bluetooth -sovellus löytää valosi automaattisesti. Sen jälkeen valot ja niiden mukana tulevat lisävarusteet näkyvät Koti-välilehdellä.

5. Mukana toimitettu lisävaruste on jo yhdistetty lamppuusi, joten voit käyttää sitä heti oletusasetuksilla.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset lisäapua lampun määrittämisessä, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä Philips Hue -tukeen.

Siirry tukeen >

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta