Secure-valonheitinkameran käyttöönotto

Lisää turvallisuudentunnetta kotonasi yhdistämällä Secure-valonheitinkamera Philips Hue ‑järjestelmääsi.

Ennen määrityksen aloittamista

• Asenna valonheitinkamera ja yhdistä se kotisi sähköverkkoon ohjekirjan ohjeiden mukaan.
  • Aseta kamera valonheittimen telineeseen ja liitä sen virtajohto.
  • Varmista, että Wi-Fi on käytössä ja että Internet-yhteytesi on hyvä.
  • Kirjaudu Philips Hue ‑tilillesi. Eikö sinulla ole tiliä? Rekisteröidy täällä!
  • Bridgen tulee olla jo kytketty, yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja lisätty Philips Hue ‑sovellukseen. Ellet ole vielä asentanut Bridgeä, tee se ensin.

Secure-valonheitinkameran käyttöönotto

Huomaa, että sinun on ensin otettava Secure-valonheitinkamera käyttöön ja sen jälkeen otettava sen kamera erikseen käyttöön.

Kameran lisääminen Philips Hue ‑sovellukseen

1. Avaa Philips Hue -sovellus valonheittimen lisäämistä varten.
  2. Napauta kolme pisteen (...) kuvaketta ja valitse Lisää valoja.
Philips Hue ‑sovellus, jossa näkyy Asetukset-välilehti

2. Lisää valonheitin noudattamalla näytön ohjeita.

Valonheittimen kameran lisääminen Philips Hue ‑sovellukseen

1. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Kamerat.

Philips Hue -sovellus, jossa näkyy kameran asetusnäyttö

2. Lisää kamera noudattamalla näytön ohjeita.

2. Tarkista pariliitoksen muodostamisen jälkeen, että kameran suoratoisto on käytettävissä.

Philips Hue ‑sovellus, jossa näkyy Security Center -turvakeskuksessa olevan Secure-kameran reaaliaikainen näkymä

Kun asennus on valmis

• Tarkista kameran reaaliaikaisesta näkymästä, että kamera on oikeassa kulmassa.

• Säädä asetuksia sovelluksessa niin, että valo syttyy, kun kamera havaitsee liikettä, määritä hälytyksiä ja tee paljon muuta.

Tarvitsetko apua?

• Jos tarvitset apua langallisen Philips Hue Secure ‑kamerasi käyttöönotossa, selaa usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota yhteyttä asiakastukeen.

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta