Turvallisuussuositus

Hue-tuoteturvallisuussuositus

Hue on sitoutunut asiakkaiden ja tuotteidemme turvallisuuteen. Käytämme huomattavasti resursseja tunnistaaksemme ja vähentääksemme turvallisuuteen liittyviä heikkouksia tuotteidemme suunnitteluvaiheessa. Lisäksi teemme yhteistyötä turvallisuuteen keskittyvien tutkijoiden ja muiden käyttäjien kanssa korjataksemme tunnistettuja heikkouksia.

Jos uskot löytäneesi heikkouden, ota meihin yhteyttä vastuullisen jakamisen ohjelmamme kautta https://www.signify.com/global/product-security.

Hue-tuoteturvallisuuspäivitykset

Käyttäjiä suojatakseen Hue suosittelee vahvasti pitämään järjestelmän ajan tasalla viimeisimmän ohjelmiston avulla ja lataamaan sovellukset vain virallisista iOS- ja Android-sovelluskaupoista.

Tietoa Hue-sovellusten, Hue Bridgen, Hue-tarvikkeiden, Hue-valojen tai Hue Syncin viimeisimmistä ohjelmistoversioista saat julkaisusivultamme.

Varmista, että Hue-järjestelmäsi on täysin ajan tasalla, tarkistamalla Ohjelmistopäivitys-sivu virallisen Hue-sovelluksen kohdasta Asetukset > Ohjelmistopäivitys. Suosittelemme myös, että käyttäjät ottavat automaattiset päivitykset käyttöön tässä osiossa varmistaakseen, että viimeisin ohjelmisto asennetaan automaattisesti.

Turvallisuuteen liittyvät usein kysytyt kysymykset

Miten voin varmistaa, että Philips Hue -tuotteeni ovat turvassa hakkeroinnilta tai DDoS-hyökkäykseltä?
Miten päivitän Philips Hue -järjestelmääni viimeisimmän ohjelmiston?
Tuetteko Philips Hue -tuotteiden vanhempia laiteohjelmistoversioita?
Mistä tiedän, että ohjelmisto on ajan tasalla?
Miten voin ottaa Philips Hue -tuotteiden automaattiset ohjelmistopäivitykset käyttöön?
Mistä löydän Philips Hue -ohjelmistopäivitysten julkaisutiedot?
Mitä minun pitää tehdä, jos en voi asentaa viimeisintä laiteohjelmistoa tuotteisiini?
Mitä voin tehdä, jos Hue Bridge on linkitetty tuntemattomaan tai ei-toivottuun tiliin?
Olen juuri ottanut Bridgen käyttöön ja näen Kodissani jäseniä, joita en tunnista. Mitä teen?
Myin/palautin Bridgeni jokin aika sitten. Miksi saan sähköpostiviestejä jonkun liittymisestä Kotiini?

Tarvitsetko lisää apua?

*Kun lampun teknisten tietojen luumenarvon kohdalla lukee "Jopa", se viittaa lampun maksimivalovirtaan. Se näyttää, kuinka kirkas lamppu voi olla, kun värilämpötila on 2 700 K (valkoiset lamput) tai 4 000 K (White ambiance- tai White and color ambiance ‑lamput). Lue lisää kirkkaudesta