Turvallisuussuositus

Hue-tuoteturvallisuussuositus

Hue on sitoutunut asiakkaiden ja tuotteidemme turvallisuuteen. Käytämme huomattavasti resursseja tunnistaaksemme ja vähentääksemme turvallisuuteen liittyviä heikkouksia tuotteidemme suunnitteluvaiheessa. Lisäksi teemme yhteistyötä turvallisuuteen keskittyvien tutkijoiden ja muiden käyttäjien kanssa korjataksemme tunnistettuja heikkouksia.

Jos uskot löytäneesi heikkouden, ota meihin yhteyttä vastuullisen jakamisen ohjelmamme kautta https://www.signify.com/global/product-security.

Hue-tuoteturvallisuuspäivitykset

Käyttäjiä suojatakseen Hue suosittelee vahvasti pitämään järjestelmän ajan tasalla viimeisimmän ohjelmiston avulla ja lataamaan sovellukset vain
virallisista iOS- ja Android-sovelluskaupoista.

Tietoa Hue-sovellusten, Hue Bridgen, Hue-tarvikkeiden, Hue-valojen tai Hue Syncin viimeisimmistä ohjelmistoversioista saat
julkaisusivultamme.

Varmista, että Hue-järjestelmäsi on täysin ajan tasalla, tarkistamalla Ohjelmistopäivitys-sivu virallisen Hue-sovelluksen kohdasta
Asetukset > Ohjelmistopäivitys. Suosittelemme myös, että käyttäjät ottavat automaattiset päivitykset käyttöön tässä osiossa varmistaakseen, että viimeisin ohjelmisto asennetaan automaattisesti.

Turvallisuuteen liittyvät usein kysytyt kysymykset

Tarvitsetko lisää apua?