Så här konfigurerar du en Hue Bridge

Hur du ansluter en Hue Bridge

Hue Bridge ger dig tillgång till samtliga smarta ljustillbehör och den är enkel att installera.

Innan du börjar

1. Anslut din Hue Bridge till ett uttag.

2. Anslut Hue Bridge till din Wi-Fi-router med den medföljande Ethernet-kabeln.

Anslut din Hue Bridge

3. Vänta tills de tre lamporna tänds.

Konfigurera en Hue Bridge

1. Ladda ned appen från App Store eller Google Play Store.
  2. Öppna Hue-appen. Se till att din telefon är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Hue Bridge.
Kom igång

3. Följ instruktionerna på skärmen för att ansluta din Hue Bridge till appen.

Hue bridge hittad

4. Tryck på Hue väggbrytarmodul och följ instruktionerna på skärmen.

5. När Hue-appen väl har sökt upp och hittat modulen kommer du att kunna välja vilket rum eller zon som strömbrytarmodulen ska styra och vad brytaren ska göra.